Outfit of the day | Purple Tartan

Outfit of the day | Purple Tartan
Het is weer tijd voor een nieuwe outfit. Afgelopen dagen ben ik razend druk geweest met studeren voor mijn tentamens. Vanmiddag heb ik mijn laatste tentamen, en morgen heb ik een eindpresentatie en dan zit deze allerlaatste tentamen week erop. Aan de ene kant is het een heerlijk vrij gevoel, maar aan de andere kant komt het einde nu wel héél dichtbij. Zeker omdat ik volgende week al begin met afstuderen. Aaah! Maar hij, het lijkt mij zo’n gelukzalig moment om over een halfjaar een diploma te ontvangen na vier jaar hard studeren. 
Purple Tartan
Tussen het leren is het ook belangrijk om even af te schakelen. Zo heb ik maandagochtend samen met Fleur outfit foto’s gemaakt in Amersfoort. Het was heel koud, maar de foto’s zijn weer gelukt. Ik heb mijn paarse tartan blouse maar weer eens uit de kast getrokken. Deze blouse heb ik al een tijdje, maar draag hem niet zoveel. Zonde, want hij is lekker dik, warm én hip. Ik heb hem gecombineerd met mijn grijze rokje van de Costes. 

Blouse: Silver Creek – Rok: Costes – Panty: Hema – Schoenen: Ziengs – Oorbellen: Esprit

Wat vind je van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

15 comments

  1. Simone -lifeofsimone- says:

    Mooie outfit! Leuk kleurtje heeft je blouse, herinnert me eraan dat ik ook echt eens meer kleur moet gaan dragen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.