Spam je blog #5

Spam je blog #5
Een keer in de zoveel tijd mogen jullie spammen op mijn blog. Vandaag is het weer zover.
Spam je blog en vertel wat jouw blog uniek maakt én waarom ik jouw blog zou moeten bekijken. Het is altijd leuk om inspirerende fashion, lifestyle en home blogs te ontdekken. 
Spam er maar op los! 

Wat voor een soort blogs lees jij het liefst?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

22 comments

 1. Dagmar Valerie says:

  Wauw superleuk en lief dat we mogen spammen! Ik schrijf dagelijks op mijn persoonlijke blog http://www.bydagmarvalerie.nl over beauty, fashion, travel én happiness. Wellicht heb je #ProjectPositief voorbij zien komen, ik heb deze in het leven geroepen om anderen te besmetten met positiviteit. Doe je mee? See you on the blog! Liefs, Dagmar

 2. Laura Boogers says:

  Wat leuk dat je dit doet! Mijn blog, http://www.thenewgirlintown.com, is dé online life kit voor girls en jonge vrouwen. Dit betekent dat ik veel tips & tricks geef op het gebied van fashion, beauty, interieur maar ook career, school en bloggen. Daarnaast post ik ook een paar keer per week persoonlijke artikelen, foto's en outfits:)

  xx Laura

 3. Kim van Kampen says:

  Ik (Kim) ben Daily breakfast gestart op 19 Augustus 2013. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilden mijn verhalen kwijt, daarom besloot ik een lifestyle blog te starten met af en toe wat artikelen. Mijn blog werd steeds een beetje groter en langzamerhand kwamen er meer artikelen online van beauty en fashion, mijn grote passie. In Juni 2014 zocht ik een helpende hand en bood Brittany zich aan, super leuk. Ik ken Brittany al langer omdat wij schoon nichtjes zijn. Haar vriend is de neef van mijn vriend. Onze lifestyle blog is ondertussen veranderd in een echte beauty, fashion & lifestyle blog. Wij halen er super veel plezier uit om dingen op de blog te schrijven en met jullie te delen. Jullie reacties raken ons daarom ook elke keer weer. Wij vinden het leuk om hard voor de blog te werken en steeds beter te worden en tips mee te pakken van iedereen. Wij hebben sinds kort Youtube helemaal ontdekt en halen hier veel plezier uit.

  http://dailybreakfast.nl

 4. Kirsten says:

  Super leuk! Mijn blog is: http://www.itruelyme.nl
  Nederlandse beautyblog waar je meer dan alleen beauty vindt. Lees hier dagelijks artikels over make-up reviews, fashion, lifestyle en inner beauty. Mijn motto: Being beautiful in my own way ♥!

 5. Laura says:

  Jeeeej leuk dat we mogen spammen! Ik ben Laura en ik blog op http://www.lauralike.nl. Op mijn blog schrijf ik over van alles wat me bezig houdt en noem het daarom ook een lifeblog. Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog! X

 6. Yvette says:

  Wat lief dat dit mag! <3 Hey lieve meiden! Ik ben Yvette, uit het mooie Noord-Brabant en ik schrijf op mijn blog over mijn leven en alles wat het jouwe leuker zou kunnen maken! Persoonlijke verhalen (ik ga bijvoorbeeld binnenkort trouwen!) maar ook reviews, boeken, films, fashion inspiratie en lots more! Kom je een kijkje nemen op http://Yvetteschrijft.nl? Tot snel!

 7. Birte says:

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Birte en op mijn blog Chit Chat (www.chitchatontherocks.com) heb ik het vooral over beauty, mode en personal stuff. Als je langskomt en een commentje achterlaat, doe ik hetzelfde bij jou. Veel liefs!

 8. Diy's for you and me says:

  Leuk dat we mogen spammen! Ik blog al bijna een jaar anoniem op http://www.diysforyouandme.weebly.com. Het is een blog vol inspiratie op gebied van DIY's, fotografie, maar ook persoonlijk. Ik wil je uitnodigen om er gewoon eens een kijkje te nemen. Veel liefs!

 9. Eline says:

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Eline en schrijf graag over lifestyle en inner-beauty. Over het algemeen schrijf over alles graag en later zou ik het liefst journaliste worden! Lijkt me zo leuk! Ook hou ik van fotograferen( mijn nieuwe hobby). Ik vind het fijn om creatief bezig te zijn. Een kijkje nemen mag altijd!

 10. Eva Van Den Bergh says:

  Hoii! Leuk om even te mogen spammen 🙂
  Mijn blog gaat over nail art en heet weeklynailart.blogspot.nl
  Ik zet er elke week een nieuwe nail art tutorial op, maar tussendoor komen er ook nog andere dingen online, die natuurlijk ook over nail art en nagellak gaat.
  x Eva

 11. Creative Neighbours says:

  Hoi! Leuk dat we onze blog hier mogen delen! Wij zijn Kim en Denise en wij hebben samen een blog; creativeneighbours.blogspot.com De blog gaat over DIY's, creativiteit, home enz. We hopen dat je een kijkje wilt nemen! Veel liefs!

 12. Ha, te gek dat we mogen spammen! Sinds kort blog ik, als saxofoniste en student aan het Conservatorium van Amsterdam, op Sax and the Pretty.nl. Hier combineer ik mijn leven als muzikant met beauty en fashion. Daarnaast schrijf ik eerlijke columns over alles wat me irriteert, blij of kwaad maakt. Ik neem je mee naar mijn concerten, laat je zien hoe hoog mijn hakken zijn, welke make-up look ik draag en wat ik ga spelen. Ook ben ik begonnen met vloggen en maak ik beauty video's. Misschien kom ik je eens tegen op mijn blog! Groetjes, Femke

 13. Wat leuk dat iedereen zijn/haar blog mag spammen! Een totaal andere niche die je niet hebt genoemd, maar misschien toch leuk om een kijkje te nemen? Samen met mijn vriend, Erick, blog ik sinds augustus 2014 op http://www.travelaar.nl. Ons persoonlijke reisblog over onze reis van bijna zes maanden door het prachtige Azië en over stedentrips en vakanties in Europa. Van Turkije tot Litouwen en van Spanje tot Hongarije. Wil jij meer van de wereld ontdekken? Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen 🙂 We zijn ook te volgen via Facebook: http//www.facebook.com/travelaar

 14. Debbie says:

  Hoi!

  Wat leuk dat je dit doet! Ik heb sinds vorig jaar een blog met mijn zus en we hopen dit jaar meer volgers te kunnen krijgen. Neem een kijkje op http://www.stijlenschatjes.nl en lees daar over beauty, lifestyle en het leven met en zonder (jonge) kinderen. Volg ons ook op instagram: stijlenschatjes en op twitter: @stijlenschatjes.

Comments are closed.