Outfit of the day | Red Fluffy Jacket

Outfit of the day | Red Fluffy Jacket
Tijdens mijn shopsessie in Arnhem hadden ze bij de Costes
lang niet alle kledingstukken meer in mijn maat. Jammer, maar dat kan heel goed in de sale periode. Gelukkig
bracht ik nog een bezoekje aan de Costes winkel in Eindhoven. Hier hadden ze ook niet
alle items nog in mijn maat, maar heb ik wel een aantal andere items gevonden
die ik erg mooi vond. Nadat ik heel wat kledingstukken had gepast, rekende ik
uiteindelijk vier kledingstukken af. Welke dit geworden zijn, kun je terug zien
in de shoplog.
Red Fluffy Jacket
Ik ben een grote fan van de winkel Costes, waarom? Ik denk omdat ze er mooie, vrouwelijke kleding hebben. Veel rokjes, blousjes en fluffy. De kledingstijl spreekt mij erg aan. Ik zag dit mooie, rode fluffy vest hangen. Hij is zó lekker zacht. Ze verkochten hem in verschillende kleuren, maar de rode kleur vond ik het mooist. Daarnaast leek het mij leuk om een keer voor een andere kleur te gaan, dan dat ik normaal draag. Ook kocht ik hem een maat groter, zodat hij lekker oversized valt en daardoor er lekker in kan wurmen. Ik ben hier – zoals je begrijpt – heel blij mee.

Vest: Costes
Blouse: Costes
Riem: Costes
Broek: G-Star
Scoenen: Soocoo

Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Talitha says:

  Heerlijk zo'n vest. Staat je erg mooi dat rood, ik vind het mooi bij je haar staan! Erg leuk! Ik kom eigenlijk nooit bij Costes, maar ik ga er toch maar even een keertje kijken! (:

 2. Suze says:

  Heb net je shoplog gekeken, wat een leuk filmpje en mooie items heb je gekocht zeg. Dit vest staat je goed en wat fijn dat hij zo lekker zacht is 🙂 X

 3. Fashion meets Beauty says:

  Ben dol op dit soort vesten, helemaal nu de winter voor de deur staat..

 4. L'armoire d'Amélie says:

  Ik heb nog nooit wat bij Costes gekocht 😀 Het vest heeft een mooie kleur! Ik zou wellicht wel een ander kleurtje gekocht hebben, maar het staat je prachtig. Xx

 5. Bertine says:

  wat een super mooi vest. toevallig was ik van de week voor het eerst bij costes. ik vond alles leuk maar nadat ik van alles had gepast was ik teleurgesteld:(

 6. Marjolein says:

  Leuk vest, hij lijkt me heerlijk warm! En leuke kleur ook. Heb zelf nog nooit iets van Costes geprobeerd eigenlijk..

Comments are closed.