Happy Moments | Lunchen, Kerst & Shoppen

Happy Moments | Lunchen, Kerst & Shoppen

Afgelopen week is voorbij gevlogen. Dit komt mede door de Kerstdagen. Door de feestdagen heb ik altijd het gevoel dat de tijd voorbij vliegt. Maandagochtend ben ik vanuit Eindhoven naar Zuid-Limburg gereisd. Ik ben de komende week in Limburg bij mijn ouders.

In de middag had ik afgesproken met een vriendin om samen te lunchen. We hebben een heerlijk broodje Serrano ham gegeten in Sittard. Aan het einde van de middag was ik weer thuis en ben ik begonnen aan het project kledingkast en ouderlijke kamer opruimen. Aangezien ik steeds minder slaap bij mijn ouders wilde ik mijn oude slaapkamer eens grondig opruimen en uitzoeken wat weg kon. Ik heb een aantal spullen gegeven aan de vriendin van mijn broertje en de overige spullen gaan naar het asielzoekerscentrum hier in de buurt. Altijd fijn om andere mensen blij te maken.

Likeur 43, jummie!


Lunchen, Kerst & Shoppen
Dinsdag had ik de hele dag geblokt in mijn agenda. Dat was namelijk mijn enige vrije dag van de kerstvakantie. Ik heb de hele dag gewerkt aan mijn verslagen en tentamens voor de komende periode. Niet zo heel spannend, maar ik heb wel veel gedaan. Dat is ook fijn! In de avond kwam mijn vriend langs en hebben we samen een dik uur gewandeld. Stiekem was dat best fijn. Een frisse neus, wat beweging en fijne gesprekken.

Sneak Peak van een outfit post

Woensdag moest ik voor mijn moeder nog even boodschappen halen. Ik was express heel vroeg gegaan, maar het was alsnog heel druk. Het was natuurlijk ‘s avonds kerstavond en daardoor overal erg druk. Ook moest ik nog een last-minute kerstcadeautjes halen. Thuis ben ik snel aan de slag gegaan met de laatste twee gedichten. Ook heb ik mijn moeder nog wat geholpen in de keuken en heb ik mij uitgebreid gedouched en klaargemaakt. Om 16.00 kwam mijn vriend mij halen en hebben we Kerstavond gevierd bij de vader van mijn vriend. Dat was erg gezellig. Na het avondeten hebben we nog spelletjes gedaan, waaronder Just Dance 2015. Dat was erg geslaagd!

Eerste Kerstdag!

Donderdag (Eerste Kerstdag) moesten we om 11.00 brunchen. Om 14.00 werden we verwacht bij de moeder van mijn vriend om vervolgens daar gezellig Kerst te vieren. Daar hadden we surprises gemaakt. Stiekem is het toch altijd leuk als er gedichten voor elkaar worden gemaakt. Ik ben erg verwend geworden en daarom ook heel blij met alle cadeaus. In de avond zijn we bij mijn ouders gaan slapen.
Vrijdag (Tweede Kerstdag) hebben we bij mijn ouders samen ontbeten. Na het ontbijt zijn we bij mijn opa en oma op bezoek geweest. De rest van de middag heb ik aan mijn blog gewerkt en mijn vriend heeft een film gekeken. (Heel gezellig, haha). Vanaf 16.00 hadden we het kerstdiner bij mijn ouders thuis, samen met mijn broertje en zijn vriendin. We hebben lekker gegeten en surprises uitgedeeld. 

Tweede Kerstdag!

Zaterdag ben ik samen met mijn moeder een dagje gaan winkelen in Maastricht. Als ik dan toch bij mijn ouders ben, kan ik maar beter een bezoekje brengen aan deze mooie stad. Het was zoals verwacht héél druk. Ik kocht twee truitjes en een showergel bij The Body Shop. Viel heel erg mee, maar ik heb eigenlijk ook genoeg spullen. Ik heb zaterdag de hele dag gevlogd. Deze komt volgende week online. 

Winkelen in Maastricht
Paskamer selfie – Sneeuw – De buit van het shoppen

Sinds een paar dagen zit ik niet zo lekker in mijn vel. Waarom? Weet ik niet, maar één ding weet ik wel heel zeker. Spullen (en geld) maken écht net gelukkig. Ik heb alles wat mijn hartje begeerd. Een mooie laptop, een iPhone, twee overdreven volle kledingkasten, de mooiste portemonnee, beauty producten voor een heel weeshuis en ga zo maar door. Toch maken al deze spullen mij niet gelukkig.. 

Hoe was jullie week? 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Liliane says:

  Wat goed dat je zoveel spullen hebt weggegeven!
  En wat vervelend dat je je nu niet zo gelukkig voelt. Ik lees het bij meer mensen, misschien is het het befaamde najaarsdipje?
  Misschien helpt het om stil te staan bij de dingen die je wél gelukkig maken, zoals je vriend en je blog 🙂

 2. Simone (lifeofsimone) says:

  Fijn lijstje. Ben heel benieuwd naar je outfitpost want de foto beloofd al veel goeds!

 3. Nadia says:

  Wat een leuke kerstkaarsjes!
  En goed van je dat je spullen weg hebt gegeven, ik doe dat soms ook. Dat voelt beter, je maakt er mensen mee blij en anders blijven die spullen maar (bijna) ongebruikt liggen.

 4. Leuk dat je spulletjes weggeven hebt. Dat geeft mij altijd een goed gevoel en ik heb weer eventjes een opgeruimde kast, ook goed meegenomen. Ik kijk al uit naar je outfitpost want dat bloesje ziet er alvast goed uit.

Comments are closed.