Outfit of the day | Rode rozen

Outfit of the day | Rode rozen
Het is zomer in Nederland. Tijd om de zomer outfits weer eens uit de kast te trekken. Hoewel ik op dit moment fulltime aan het werk ben op het kinderdagverblijf, kan ik toch een beetje genieten van het warme weer. We spelen natuurlijk ook buiten met de kinderen.
Ik mag mij (gelukkig) wel zomers kleden en hoef geen lange broek en blouse aan te trekken, omdat ik werk op een kinderdagverblijf. Dat is natuurlijk anders is dan een kantoorbaan. Toch moet ook ik er representatief eruit zien en mag het niet te kort of te bloot. Afgelopen week koos ik voor deze outfit. Een luchtig blouse gecombineerd met een zwarte rok en mijn favoriete All Stars.Top: Bershka
Rok: Promiss
Schoenen: All Stars
Wat vind je van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

7 comments

  1. Svenja Slootweg says:

    Mooie outfit heb je aan! En wat een prachtige en zomerse locatie met die schattige bloementjes op de achtergrond, love it!

  2. Simone -lifeofsimone- says:

    Wauw, wat zie je er mooi uit en daarnaast zijn de foto's ook nog eens prachtig. Goede keus, qua outfit én locatie.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.