Happy Moments | Hittegolf, dagje Rotterdam & weekendje Amersfoort met vriendlief!

Happy Moments | Hittegolf, dagje Rotterdam & weekendje Amersfoort met vriendlief!

Pfoeh, wat was het warm de afgelopen dagen. Eigelijk een beetje té warm voor Nederland. Maar ach, wat kun je eraan doen..? Helemaal niets, dus dan pas je je levensstijl ook maar even tijdelijk aan. 😉

Maandagmorgen ging al vroeg de wekker; ik moest de hele dag werken op het kinderdagverblijf. Stiekem vind ik het een beetje jammer dat ik zóveel werk de komende tijd, want nu kan ik nog niet genieten alle vrijheid omdat ik afgestudeerd ben.. Maar aan de andere kant is het natuurlijk ook héél leuk voor mijn bankrekening nu ik zoveel werk. Maandag werkte ik de hele dag en in de avond kroop ik op de bank en deed ik niet meer zoveel.

Een té leuk eet tentje in Rotterdam

Een deel van mijn sale aankopen

Dinsdag werkte ik ook de hele dag. Het begon toen al warmer te worden, maar wel nog te doen qua temperatuur. In de avond werkte ik aan een aantal freelance opdrachten naast mijn blog, moet ook gebeuren.

Ontbijten bij de V&D

Woensdagochtend moest ik al heel vroeg beginnen met werken, namelijk om 7.15. Stiekem wel fijn, want dan is het nog lekker koel en rustig op de weg. Ik dacht dat ik de hele dag moest werken, maar om 12.30 was ik klaar met werken. Stiekem was zo’n onverwachts middagje vrij maar al te lekker. Ik werkte in de middag aan mijn blog en deed nog wat huishoudelijke taken. Woensdagavond sprak ik af met een vriendinnetje en zijn we gezellig samen gaan eten en hebben we goed bij gekletst.

Muurhuizen – Amersfoort
Donderdagochtend ging weer de wekker en werkte ik weer de hele dag op het kinderdagverblijf. Het was bloody hot, maar daar konden we niks aan veranderen. Ik werk tijdelijk in de kinderopvang en de kinderen moeten ook wat te doen hebben met het warme weer, dus we hadden de sproeier aangezet. Om 18.30 trokken we de deur dicht en zat mijn werkdag erop. Ik fietste snel naar huis, want daar was mijn vriend. Zó leuk om hem weer te zien na een kleine week! hihi! In de avond maakten we lekkere hapjes en liepen we een rondje door de stad. Omdat het in mijn huis té warm was (lees: ik woon in een heel oud klooster op de bovenste verdieping), hadden mijn vriend een bed beneden gemaakt, zodat we beter konden slapen. 
De martkhal in Rotterdam

Vrijdag zijn mijn vriend naar Rotterdam gegaan, aangezien ik bijna mijn studenten OV-kaart moet inleveren en dus niet meer gratis kan reizen, wilde ik er nog even gebruik van maken. Aangezien we graag naar de markthal wilden en nog wat andere dingen in Rotterdam wilde bezoeken, maakten we er een gezellig dagje van. Hoewel het wel ontzettend warm was, was het wel leuk. Het was vooral leuk om weer samen te zijn met vriendlief! In de avond maakten we frietjes en zaten uitgeteld op de bank.

Rotterdam

Zaterdagmorgen werd ik al vroeg wakker door het licht én de warmte. In de ochtend ontbeten we bij de V&D aangezien we dit zo ontzettend lekker vinden en liepen we een rondje door de stad, omdat er én sale was en er in de winkels airco was. Wat ik allemaal kocht, komt binnenkort online. Aan het eind haalden we ook nog een boel fruit, omdat ik het fruit van de markt zo lekker vind. 

Een lege trein – Op de rommelmarkt vorige week zondag – Ons mobiele bed in de woonkamer

In de middag wilden we eigenlijk gaan zwemmen, maar omdat we daar helemaal niet van houden, zijn we niet gegaan en hebben we ons binnen rustig gehouden. Mijn vriend heeft gewerkt aan zijn scriptie en ik heb wat online geshopt, geblogd en filmpjes op Youtube gekeken. Een ultieme relaxmiddag. Heerlijk! Aan het eind van de middag haalden we boodschappen en maakten we een lekker zomers gerecht (wraps).

Cupcakes in Rotterdam

Stiekem ben ik blij als het straks wat koeler wordt, want van dit weer word ik maar een beetje sloom en krijg ik veel minder gedaan dan dat ik eigenlijk wil doen.

Hoe was jou week?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

 1. Simone says:

  Zo herkenbaar dat slome gevoel heb ik ook al dagen en slapen daar komt ook niet veel van terecht! Slim dat je nog even gebruik wilt maken van je ov! Van harte gefeliciteerd trouwens! Heerlijk om student af te zijn. Rotterdam lijkt me erg leuk. Ben benieuwd naar je aankopen! En poeh wat zal t heet zijn bij jou in huis. Dan mogen wij niet klagen!

 2. twentylovenl says:

  Wat een leuke foto's! Ik heb nu zoveel zin in een cupcake zoals op je laatste foto, yum! 🙂

 3. Simone -lifeofsimone- says:

  Wat een hoop leuke dingen heb je gedaan naast het werken! Die cupcakes zien er heerlijk uit. Ik vind de warmte heerlijk nu ik er aan gewend ben.

 4. Manon Boerakker says:

  Wat heb je veel leuke dingen gedaan. Oh ja dat slome gevoel heb ik ook heel erg!

Comments are closed.