Outfit of the day | Statement Earrings

Outfit of the day | Statement Earrings
Het is weer zaterdag, dat betekent dat er weer een nieuwe outfit of the day online staat. Dit vind het leukste om te doen. Het bij elkaar zoeken en bedenken van een outfit. 
Deze keer draag ik een neutrale outfit met statement oorbellen. Wanneer je een ‘drukke’ outfit draagt vind ik statement oorbellen teveel. Als je een ‘rustige’ outfit draagt kan dat prima. Het leek mij ook leuk om een keertje te kiezen voor een andere plek om foto’s te maken. Namelijk op mijn studentenkamer. Door de witte muren zien het licht uit, waardoor je prima foto’s kunt maken en het trappetje is een leuk detail.
Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben is het afgelopen dag heerlijk weer geweest. Tijd om de voorjaarskleren weer aan te trekken en alle winterkleren op te bergen. Dit fluffy vest zal ik waarschijnlijk niet meer zoveel gaan dragen nu het weer beter wordt.

Oorbellen: Capricca
Top: Vero Moda
Vest: H&M
Broek: Object
Schoenen: Carmen
Armbanden: Biba
Wat vinden jullie van deze outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

 1. Red lipstick kind of girl says:

  Dat vest heb ik ook, alleen dan in het zwart. Leuke outfit ๐Ÿ˜€

 2. Riemke says:

  leuke oorbellen! en dat vestje lijkt mij heerlijk. je kan het in de zomer misschien nog dragen als jasje. ๐Ÿ™‚

 3. Zusjes van de Mode says:

  Ik heb het vestje ook (nu in de sale bij h&m) haha. Hij is zรณ leuk en lekker donzig! Mooie oorbellen ook!
  Liefs Charlotte

 4. Lies says:

  Wat leuk dat fluffy vest en lijkt mij ook heerlijk zitten. De oorbellen die je in hebt vind ik ook erg leuk met de vrolijke kleurtjes.

 5. Red Sonja says:

  Hele mooie oorbellen en mooi fluffy vest! Inderdaad het mooist met en rustigere outfit! ๐Ÿ™‚

Comments are closed.