Shoplog | H&M, Etos & Kruidvat

Shoplog | H&M, Etos & Kruidvat

Het is weer tijd voor een shoplog! Mijn vorige shoplog is echt alweer een hele tijd geleden. Dat heeft er ook mee te maken dat ik de laatste tijd niet meer zo veel gekocht hebt. Omdat ik simpelweg al genoeg spullen heb. Daarom ga ik binnenkort, wanneer ik het weer wat rustiger heb met mijn studie, een grote blog sale starten. 

De laatste paar weken zit ik niet zo lekker in mijn vel. Er zijn dan een aantal dingen die ik kan doen om mijzelf weer wat beter te voelen, zoals bijvoorbeeld winkelen. Ik weet natuurlijk ook dat het niet de beste manier is, alleen op dat moment wel. Door de nieuwe kleren te kopen voel ik mij op dat moment beter. Daarom ben ik afgelopen zondag even de stad ingegaan. 


Deze twee mooie lakjes kocht ik bij de Etos. Daar waren de Essie lakjes namelijk 1+1 gratis. Ik betaalde uiteindelijk €9,99 voor deze twee lakjes.
Bij de Kruidvat zag ik dat ze ‘All about the nude’ palette weer op voorraad hadden, dus die nam ik mee. Deze kostte volgens mijn €3,59?! Dit weet ik niet meer heel zeker.
Bij de H&M zag ik dit mooie jasje hangen in de sale. Het was de laatste én hij was in mijn maat. Deze was voor mij. Het is een heel mooi fluwelen jasje. Ik kocht hem voor €14,95
Dit leuke blouse zag ik hangen en vond ik meteen erg leuk. Vooral het zigzag printje spreekt mij erg aan. Deze kostte €9.95
Ook deze top komt uit de sale. Je zou hem in principe als jurkje kunnen dragen, maar dat vind ik persoonlijk niet zo leuk. Ik vind het wel heel leuk om deze top als iets langere top te dragen door hem geplooid te dragen. Deze kostte maar €3,-
Dit t-shirt vond ik ook erg mooi. Ik vind het wel leuk dat hij doorschijnend is. Dat maakt het wat feestelijker. Hier betaalde ik €14,95 voor.
Ik ben heel blij met mijn aankopen, want het is echt lang geleden dat ik gewinkeld heb en kleren heb gekocht. Deze kleren heb ik ook niet eens allemaal zelf betaald, want ik had nog een giftcard. (:
Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

26 comments

 1. Jhemyla Van Es says:

  Ik heb ook sinds kort het All about the nude palette en ben er erg blij mee.

 2. Kayleigh says:

  Wat heb je leuke spulletjes gekocht! Die lakjes van Essie en het palette lijken me mooi 🙂

 3. Red Sonja says:

  Oeh, 1+1 gratis voor Essie lakjes is een hele goeie deal! Mooie kleurtjes heb je uitgekozen! En verder ook allemaal leuke items! Balen dat je je niet zo lekker in je vel voelt de laatste tijd. Hopelijk gaat het snel beter!

  XX Sonja

 4. Sophie says:

  Wat een leuke items van de H&M, de blouse vind ik echt erg leuk! En goede Essie actie; wauw 😀

 5. Svenja says:

  Super leuke items. En super fijn he, dat het palette eindelijk weer te koop was! Het laatste topje van de h&m heb ik ook vaak op het oog gehad, erg mooi en klassiek shirtje.

 6. Melissa says:

  Erg leuke aankopen! Het Essence palette heb ik deze week ook (eindelijk!) kunnen bemachtigen 🙂
  x

 7. Bo says:

  Ik hoor echt veel goeds over dat palette van essence. Die essie lakjes zijn super mooi, die blouse vind ik echt heel mooi en dat maar voor 10 euro wauw

 8. Mandy says:

  Leuke dingetjes heb je gekocht! De Essie lakjes zijn tof, en dat Essence palletje wil ik ook maar bij 'mijn' Kruidvat is 'ie telkens uitverkocht helaas.

 9. Merle says:

  Leuke aankopen.
  Je bloes vind ik erg gaaf.
  Die nagellakjes ben ik wel benieuwd naar.

 10. Anita - Fashion Attacks says:

  Echt hele leuke items heb je gekocht! Vooral de doorschijnende blouse is mooi. Hoop dat je snel weer beter in je vel zit meid! Heel veel shoppen hihi 🙂

  X

 11. demi van de liefvoort says:

  Leuke aankopen, vooral de nagellak! Hopelijk zit je snel weer beter in je vel 🙂 x

Comments are closed.