Outfit of the day | Streets of Solferino

Outfit of the day | Streets of Solferino
Solferino was een hele mooie plek om een bezoek aan te brengen. Ik ben dan ook heel blij dat we hier terecht gekomen zijn. Alle mooie gekleurde huizen waren allemaal fotogeniek. Daarom besloot ik om outfit foto’s te maken. Ik trok mijn geliefde leren short aan. Wat ben ik fan deze korte broek. Ook heb ik mijn nieuwe top met hartjes erop aan. Deze kocht bij de Pull and Bear. 
Gisteren stond het reisverslag online van het mooie Italië. Tijdens het schrijven van dit verslag kreeg ik weer allemaal kriebels. Het was daar zo fijn en mooi. Een aanrader voor iedereen. Omdat het er allemaal zo mooi uitzag daar, heb ik verschillende keren outfit foto’s gemaakt, want gekleurde huizen hebben we niet in Nederland. 



Top: Pull and Bear
Broek: Mango
Schoene: All Stars
Horloge: DKNY
 Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

Comments are closed.