Fashion | Schoenen trends AW15

Fashion | Schoenen trends AW15
Zaterdag liep ik een rondje door de stad en zag ik tot mijn verbazing dat de O’Moda winkel hier in Amersfoort al open was. Ik dacht dat hij een week later zou openen, maar dat was niet waar. Ik kon het natuurlijk niet laten om geen kijkje te nemen, dus ik besloot naar binnen te gaan.
In de winkel werd ik verrast. Mijn hemel wat is dat een mooie winkel. Een van de mooiere schoenenwinkels. De winkel was ruim opgezet met prachtige koperen lampen. Ook stond er in het midden van een winkel een prachtige houten trap. Pérfect voor outfit foto’s.. 😉 Alleen een beetje jammer dat de trap in de winkel staat. Ik was niet alleen verrast door de uitstraling van de winkel, maar ook door de prachtige schoenen collecties. Ik heb zóveel mooie schoenen gezien. Als ik toch ongeteld geld zou hebben, dan had ik zeker drie paar schoenen gekocht.. 

Na een bezoek aan de winkel ben ik meteen de webshop van O’Moda gaan bezoeken. Ik was verliefd geworden op alle schoenen. Toch heb ik geen schoenen gekocht. Dit omdat ik zaterdag voor langere tijd naar Spanje vertrek en daar nog prima op mijn zomerschoenen kan vertoeven. Maar zodra ik terug ben van mijn reis in Spanje weet ik het wel. Ik heb nu al zin om een mooi paar schoenen uit te zoeken van de nieuwe collectie. Ik vond de veterschoenen heel mooi. Dit soort schoenen zie je heel veel terug het komende seizoen. Daarnaast vond ik de chelsea boots met hak ook erg mooi. Voor alsnog staan ze hoog op mijn wishlist, maar na terugkomst van Spanje ga ik zeker terug om mooie najaarsschoenen te scoren.

Het was heel leuk om eindelijk een keer een fysieke winkel van O’Moda te bezoeken. Ik heb tot nu toe alleen maar online schoenen bij hun besteld, maar nog nooit een winkel van hun bezocht. Extra leuk om te zien dat ze zoveel moeite steken in hun winkel.
Zoals je kunt zien (vind ik) ogen de schoenen allemaal van dezelfde stijl. Chique, maar toch vrouwelijk. Een stijl die ik erg waardeer op dit moment.
Welke schoenen voor het najaar vind jij het mooist?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

Comments are closed.