Outfit of the day | Sunny Amersfoort

Outfit of the day | Sunny Amersfoort
Wat was het lekker weer de afgelopen dagen. Ik heb enorm genoten van de zon. Zo fijn! Vorige week woensdag was mijn vriend in Amersfoort en besloten we outfit foto’s te maken aan de grachten, omdat het er iedere keer zo mooi uit ziet. 
Hij kwam afgelopen week eerder naar Amersfoort, zodat de nog de hele middag samen hadden. We maakten outfit foto’s en aten wederom een heerlijk ijsje bij San Marco in de stad.
Top: Mexx
Ketting: Heart to get
Jeans: Esprit
Schoenen: Sasha
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  1. Donna Luisa Huijzendveld says:

    Wat een leuk shirtje heb je aan! En dat kettinkje is heel schattig

  2. Nanne van Hout says:

    Wat een perfecte locatie om outfit foto's te maken. En ik blijf je laarsjes zo leuk vinden! Fijne zondag X

Comments are closed.