New in | MUA Spring Break Make-up

New in | MUA Spring Break Make-up
Alweer een paar weken geleden ontving ik een heel mooi pakketje met de nieuwe producten van MUA. MUA is een make-up merk uit Groot-Brittaine dat sinds kort verkocht wordt bij de Kruidvat in Nederland.
In het pakketje dat ik ontving zat de nieuwe collectie in. Een mooi oogschaduw palette met mooie en zomerse kleuren, een bronzer, twee lipbalms en gekleurde wenkbrauwengel. Ik was het meest nieuwsgierig naar het palette, omdat ik al zoveel goede dingen over het merk had gehoord en zelf nog nooit iets had gebruikt. MUA heeft een aantal mooie palettes in hun collectie. 
De bekendste is denk ik wel Undress me too. Bijna iedereen beschikt wel over dit palette. Dit palette waar de meeste mensen het merk van kennen is een prachtig neutraal palette met veel mooie aardetinten. Het is eigenlijk een palette die je elke dag kunt gebruiken. 

Hoewel er al een heleboel reviews over deze mooie producten zijn geschreven, wilde ik dit ook doen. Omdat ik en razend enthousiast ben over dit voor mij nieuwe merk en ik de producten van de nieuwe collectie erg mooi vind.

Het palette beschikt over een aantal nude en licht roze tinten. Daarnaast zit er een mooie lichte blauwe kleur in die in mijn ogen perfect is voor het voorjaar of de zomer. Je kunt met dit palette in ieder geval een mooie zomerse look maken. De bronzer die er in zit is in mijn ogen een bronzer en shimmer in één. Helaas is de bronzer veel te donker voor mijn lichte huid. Misschien kan ik hem over een tijdje wel gebruiken als ik wat bruiner ben geworden door de zon, maar voor nu is het niet zo mooi. 

De andere producten zijn deze twee lipbalms. Als ik eerlijk moet zijn, dacht ik eerst wát een kleuren.. Hoe kan ik die kleuren nu het beste combineren, maar nadat ik ze aangebracht had op mijn lippen viel het 200% mee. Ze zijn heel zacht en geven een mooie kleur. Ik ben over beide kleuren erg te spreken. Toch heb ik een lichte voorkeur voor de paarse. Het is toch wat feller en wat opvallender. 

Ik ben heel tevreden met alle producten van MUA en zal zeker vaker de Kruidvat binnen wippen om ook eens naar de producten van dit make-up merk te bekijken. Hoewel het wel iets duurder is dan Catrice of Essence, vind ik ze de prijs waard.
Wat vind je van de producten van MUA?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

 1. Svenja Slootweg says:

  Wat een prachtige producten <3 Vooral het palette bevat mooie en zomerse kleurtjes, love it!

 2. Brittany Elizabeth says:

  Ik wil zo graag het palette maar toen ik er was was hij uitverkocht! Binnenkort weer even een kijkje nemen!

  liefs, Brittany

 3. Elise van den haak says:

  Het palette is echt prachtig, bij mij is hij al behoorlijk gebruikt. Alle kleurtjes vind ik geweldig, zowel de roze als mintgroene en nude tinten..

Comments are closed.