Outfit of the day | Sunset aan de Eem

Outfit of the day | Sunset aan de Eem
Afgelopen week maakte ik mooie outfit foto’s aan de Eem in
Amersfoort. Tijdens het maken van de foto’s scheen de avondzon nog een beetje
op mijn hoofd. Dit zorgt voor een warme gloed op de foto’s. Het lijkt bijna wel
alsof ik op een of andere tropisch oord zit, maar het is gewoon Amersfoort.

Vorige week zat ik voor het eerst op het terras dit jaar. Wat is het heerlijk om met je gezicht in de zon te zitten en genieten van de warmte. Heerlijk! Vorige week besloten Fleur en ik na het maken van de outfit foto’s spontaan op een terras te gaan zitten. Hoewel het wel al wat later was, was het wel fijn. Ik kan niet wachten tot het nog warmer wordt en ik weer in mijn blote benen en zomerschoenen kan rond paraderen. 

Vest: H&M
Coltrui: Esprit
Rokje: Men at Work
Panty: Primark
Schoenen: SPM
Ketting: Veritas

Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

  1. Merel says:

    Super outfit! Ik vind je truitje leuk en mooi gecombineerd met je jas en laarsjes.

Comments are closed.