Outfit of the day | Things Change

Outfit of the day | Things Change
Oeps! Deze outfit is al in maart gefotograafd en komt nu pas online. Eigenlijk is het best een leuke outfit, dus ik wilde hem graag alsnog delen. Op een of andere manier bleef hij iedere keer maar weer in de map outfit foto’s staan en gaf ik andere outfit foto’s voorrang. Maar vandaag kun je hem alsnog bewonderen. Kijk je mee?
Best gek, toen deze outfit foto’s gemaakt werden, woonde ik nog in het studentenhuis en was ik nog niet naar New York geweest. De laatste tijd is er toch veel veranderd. Het voorjaar stond toen voor de deur en ik kon eindelijk de dikke truien achter in mijn kast duwen. Ondertussen is het al zomer, maar ik heb nog maar weinig echte zomerse kleding gedragen. Dit komt deels door het slechte weer en deels doordat ik op mijn werk niet in mijn hotpant en topje mag aankomen. Het is zelfs zo erg dat ik mijn zomerkleren allemaal nog in berging in kratten staan, omdat ik ook niet echt plek heb voor mijn zomerkleding. En dat terwijl ik al drie kasten heb. Een gevalletje van te veel kleding. 

Top: Open32
Rok: Costes
Panty: Hema
Schoenen: Winkeltje in Málaga 
Wat vind je mijn outfit?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Karlien Vermeersch says:

    leuke outfit!
    ik was vroeger echt niet voor streepjes, maar ben ik er echt niet meer van weg te slaan

    liefs
    Karlien

Comments are closed.