Outfit of the day | Totally Overdressed

Outfit of the day | Totally Overdressed
Ken je dat gevoel? Jij denkt dat je er chique uit moet zien voor een bespreking, presentatie of een belangrijk gesprek en eenmaal aangekomen bent op de plek van bestemming erachter komt dat je ‘overdressed’ bent. Aai. Ik denk maar iedere keer, ‘iedereen kan het overkomen’. Toch voel ik mijzelf op dat moment altijd een beetje awkard. 
Totally Overdressed
Ik vind het heel leuk om iedere keer weer nieuwe outfit combinaties bij elkaar te bedenken. Elke avond sta ik voor mijn kledingkast en hang ik de outfit voor de volgende dag klaar. Zo deed ik dat ook met deze outfit. Ik had die dag een belangrijk gesprek, alleen was ik even vergeten dat ik voor het gesprek, eerst nog moest werken. Oeps! 
Ik werk op een kinderdagverblijf en BSO. Nou ja, je voelt de bui al hangen. Wanneer je deze outfit draagt, is het een beetje overdressed. Ik voelde mij dan ook echt een echt ‘tutje’ tussen de andere collega’s die zo’n geiten-wollen- sokken typen zijn. Niks mis mee, iedereen moet zelf weten wat hij of zij draagt, maar ik voelde mij op dat moment heel erg overdressed. ๐Ÿ˜‰

=

Jasje: H&M
Blouse: Primark
Rok: Promiss
Panty: HEMA
Laarzen: SPM

Heb jij je wel eens overdressed gevoeld?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

21 comments

  • admindiolifestyle says:

   Dank je, ik denk het niet. Hij is al een jaar oud, maar misschien heeft H&M zo'n gelijksoort jasje in het assortiment.

 1. Red Sonja says:

  Haha, ik ken het gevoel hoor! Maar ik vind het echt een hele leuke outfit! En je moet maar zo denken, beter overdressed dan underdressed!

 2. Mooie laarzen! Ik vind je totaal niet overdressed, meer casual met een twist eigenlijk. Maar ik ken het gevoel, vooral dat mensen die minder veel durven je dan op een bepaalde manier aankijken ;-)..

 3. Esther says:

  hahaha, ergens met een jurkje aan komen zetten terwijl de rest in een spijkerbroek zit is me ook al eens overkomen, whoops! Leuke outfit ๐Ÿ™‚

 4. Imke Db says:

  Ik vind dit zeker niet overdressed, maar ik snap je gevoel ๐Ÿ˜‰
  Als je zoals ik in de modeindustrie zit is dat allemaal geen probleem haha, de stijl hier is zรณ uiteenlopend! ๐Ÿ˜‰
  Prachtige outfit overigens!

  XO Imke

 5. Simone says:

  Ik vind dat jasje ook erg leuk! Ik vind je niet overdressed hoor ๐Ÿ™‚ Dat jasje maakt het juist weer een beetje sportief! ๐Ÿ™‚ Kan me je gevoel wel weer voorstellen al heb ik dat vaak door mijn ziek zijn (en mijn hond uitlaten in mijn kloffie) juist andersom haha.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.