Outfit of the day | Totally Overdressed

Outfit of the day | Totally Overdressed
Ken je dat gevoel? Jij denkt dat je er chique uit moet zien voor een bespreking, presentatie of een belangrijk gesprek en eenmaal aangekomen bent op de plek van bestemming erachter komt dat je ‘overdressed’ bent. Aai. Ik denk maar iedere keer, ‘iedereen kan het overkomen’. Toch voel ik mijzelf op dat moment altijd een beetje awkard. 
Totally Overdressed
Ik vind het heel leuk om iedere keer weer nieuwe outfit combinaties bij elkaar te bedenken. Elke avond sta ik voor mijn kledingkast en hang ik de outfit voor de volgende dag klaar. Zo deed ik dat ook met deze outfit. Ik had die dag een belangrijk gesprek, alleen was ik even vergeten dat ik voor het gesprek, eerst nog moest werken. Oeps! 
Ik werk op een kinderdagverblijf en BSO. Nou ja, je voelt de bui al hangen. Wanneer je deze outfit draagt, is het een beetje overdressed. Ik voelde mij dan ook echt een echt ‘tutje’ tussen de andere collega’s die zo’n geiten-wollen- sokken typen zijn. Niks mis mee, iedereen moet zelf weten wat hij of zij draagt, maar ik voelde mij op dat moment heel erg overdressed. πŸ˜‰

=

Jasje: H&M
Blouse: Primark
Rok: Promiss
Panty: HEMA
Laarzen: SPM

Heb jij je wel eens overdressed gevoeld?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

  • admindiolifestyle says:

   Dank je, ik denk het niet. Hij is al een jaar oud, maar misschien heeft H&M zo'n gelijksoort jasje in het assortiment.

 1. Dina says:

  Hahhaa dat gevoel om "overdressed" te zijn is echt stom. Maar ik vind je outfit heel mooi, staat je prachtig. Het jasje is echt super!

 2. Red Sonja says:

  Haha, ik ken het gevoel hoor! Maar ik vind het echt een hele leuke outfit! En je moet maar zo denken, beter overdressed dan underdressed!

 3. Mooie laarzen! Ik vind je totaal niet overdressed, meer casual met een twist eigenlijk. Maar ik ken het gevoel, vooral dat mensen die minder veel durven je dan op een bepaalde manier aankijken ;-)..

 4. Esther says:

  hahaha, ergens met een jurkje aan komen zetten terwijl de rest in een spijkerbroek zit is me ook al eens overkomen, whoops! Leuke outfit πŸ™‚

 5. Wendy says:

  Haha ik herken het probleem. Soms moet je ergens naar toe maar weet je niet zo goed wat je aan moet. Eindelijk de keuze gemaakt kom je daar aan en idd je bent overdressed of juist niet. Heb ik ook wel eens meegemaakt.

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 6. Imke Db says:

  Ik vind dit zeker niet overdressed, maar ik snap je gevoel πŸ˜‰
  Als je zoals ik in de modeindustrie zit is dat allemaal geen probleem haha, de stijl hier is zΓ³ uiteenlopend! πŸ˜‰
  Prachtige outfit overigens!

  XO Imke

 7. joorloveswriting says:

  wauw echt een super leuke outfit <3 … En ik snap je … heb ik soms ook … πŸ™‚

 8. Simone says:

  Ik vind dat jasje ook erg leuk! Ik vind je niet overdressed hoor πŸ™‚ Dat jasje maakt het juist weer een beetje sportief! πŸ™‚ Kan me je gevoel wel weer voorstellen al heb ik dat vaak door mijn ziek zijn (en mijn hond uitlaten in mijn kloffie) juist andersom haha.

Comments are closed.