Outfit of the day | Lovely Streets of Amsterdam

Outfit of the day | Lovely Streets of Amsterdam
Alweer een paar weken geleden was ik in Amsterdam en bracht ik een bezoekje aan het Rijksmuseum. Mijn eerste keer wel te verstaan. Ik had namelijk vrijkaarten gekregen, dus het leek mij een goed idee om een keertje een bezoekje te brengen aan het museum. Het was er – toen ik er was – razend druk. Geen idee of dat altijd zo is, maar ik vond het persoonlijk te druk. Er stonden rijen van meer dan twintig mensen voor allerlei schilderijen. 
Zelf ben ik nogal snel uitgekeken op al die oude schilderijen. Ik kijk er even naar en dan heb ik het wel weer gezien. Ieder zijn eigen ding. 
Lovely Streets of Amsterdam
Gelukkig zijn er in Amsterdam ook nog tig andere dingen om te doen, en heb ik mij niet verveeld. Samen met mijn vriend dwaalden we door de mooie, bruisende stad. Het is zo tof om te zien dat er altijd wel iets te doen is. Je hoeft je niet te vervelen. Hoewel Amsterdam de grootste stad van Nederland is, is het ten opzichte van andere grote steden in de wereld een kleine stad. Toch vind ik Amsterdam voor mij al een behoorlijk grote stad. Toch lijkt  het mij een hele gave ervaring om een keer in zo’n multinational stad te wonen, zoals Londen, Berlijn, Parijs of Madrid. Alleen ben ik bang dat dat alleen maar bij een droomt blijft. 


Jasje: Sfera
Top: Vero Moda
Broek: American Today
Schoenen: Replay
Ketting: Costes
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

  1. Guusje says:

    Wat een prachtige kleur heeft het jasje! Doet mij denken aan de zee van witte zandstranden en tropische eilanden haha..

  2. Wat een tof jasje zeg! Erg leuk gecombineerd ook. Ik ken het gevoel wel van ergens lang voor in de rij staan en er dan 2 seconde naar kijken en klaar zijn hihi. Oh en als jou droom is om in zo'n stad te wonen, ga er dan voor! Als je iets echt echt wil kan je dat!! Ik ga je volgen 🙂

Comments are closed.