Outfit of the day | Fuschl am see

Outfit of the day | Fuschl am see
Twee weken geleden maakte ik nog een road trip door Europa, zit ik nu alweer met mijn billen in Barcelona te chillen. De vakanties zitten zo snel achter elkaar, dat ik nog niet eens de tijd heb gehad om alles te delen van mijn road trip. Tijd om nog even een outfit te delen. 
In Oostenrijk hebben mijn vriend en ik een bezoekje gebracht aan mijn ouders die in Fuschl am see waren. Vroeger – toen ik nog klein was – ging ik elke zomer naar Fuschl. Een klein dorpje mét een eigen bergmeer. Een ideaal meer om tijdens warme zomerdagen op te vertoeven. De laatste 7 jaar ben ik niet meer met mijn ouders samen op vakantie geweest en was ik dus ook niet meer in Fuschl geweest. Toen mijn ouders vroegen of mijn vriend en ik tijdens de road trip in Fuschl een korte stop wilden maken, vond ik dat alleen maar leuk. Ik vond het vooral heel leuk om aan mijn vriend te laten zien waar ik vroeger altijd op vakantie ging.

Sjaal: Men at Work
T-shirt: My Jewellery
Riem: Costes
Jeans: Supertrash
Schoenen: Aro
Natuurlijk moesten er óók outfit foto’s worden gemaakt.. Er komt ook nog een vierde en laatste reisverslag online van mijn road trip. Oostenrijk was namelijk onze laatste stop van de road trip. Deze komt deze week online.
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

  1. Jennifer Elbert says:

    Ik vind je outfit heel leuk! Niet heel speciaal, maar dat maakt het ook leuk om te zien.

  2. Romy van den Bergh says:

    Mooie jeans, SuperTrash heeft altijd mooie broeken.

    StyledbyRomy.nl

Comments are closed.