Outfit of the day | Glitter socks & sneakers

Outfit of the day | Glitter socks & sneakers

Afgelopen weekend was fijn. Vrijdag vijf mei waren mijn vriend en ik alweer 8(!) jaar samen. Wat een tijd. Dat moest gevierd worden. Ik ben een work-a-holic in hart en nieren: naast mijn baan als online marketeer waar ik 36 uur per week werk, schrijf ik elke maand een blog op freelance basis voor Relatieplanet en Kus uit Amersfoort. Daarnaast onderhoud ik mijn blog Diolifestyle.nl en heb ik hier en daar nog wat losse freelance opdrachten. Lekker druk. Hierdoor ben ik in de avond en in het weekend veel aan het werk. Hoogtijd voor een beetje quality time met vriendlief.

Almelo

Vrijdag vijf mei was toevallig mijn parttime dag (om de week ben ik op vrijdag vrij). Deze dag gebruik ik om te werken aan mijn blog en freelance opdrachten. Vriendlief moest wel gewoon naar kantoor, want hij werkt 40 uur per week. In de ochtend had hij een verrassing: we gingen een weekendje weg. Super leuk! Hij had een hotel in Almelo geboekt (jawel Twente). Aangezien we beide nog nooit in Twente geweest zijn, vond ik het een leuke bestemming.


Quality time

We sliepen in het Theatherhotel van der Valk. Een mooie kamer met een fijne badkamer. Het was zaterdag heerlijk weer; gaat het eindelijk lente of misschien wel zomer worden? We zaten in het zonnetje, liepen een rondje door het park, dronken een Radler, genoten van de zon en elkaar. Almelo is niet zo’n grote stad; het is best klein. In een halve dag heb je het wel gezien, maar de omgeving is erg mooi. Zo brachten we ook een bezoek aan het pittoreske Borne.

Glitter socks & sneakers

Uiteraard moesten er outfit foto’s gemaakt worden, want ik droeg mijn nieuwe horloge waar ik heel blij mee ben. Daarnaast droeg ik glitter socks & sneakers. Mijn horloge shopte ik trouwens bij Horloge.nl. Naast dit horloge verkopen ze nog veel meer horloges. Zelf vind ik de horloges van Skagen ook erg mooi. We leven in een tijdperk waar een modern horloge niet meer kan ontbreken. De horloge van Skagen is een hybride horloge. Dit houdt in dat het naast een authentieke klok ook over andere moderne functies beschikt. Je kunt hem koppelen aan je telefoon en allerlei dingen tracken, zoals je stappen en notificaties van je telefoon. Super handig. Zo’n gadget wil ik graag toevoegen aan mijn stash. 😉

Het is grappig om te zien dat zodra je niet meer in een grote stad bent, je soms een beetje gek wordt aangekeken als je een ietwat andere outfit draagt. Gelukkig ben ik wel wat gewend en trek ik mij er niets meer van aan, maar dan merk je wel het verschil met de mensen die in de stad wonen en mensen op het platteland. Ieder zijn ding.

Wat vind je van mijn nieuwe horloge?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Joyce - LemonyLifeNL says:

    Wat leuk dat jullie een weekendje weg zijn gegaan! Ik ben ook nog nooit in Twente geweest, zou ik ook best eens heen willen! Toffe outfit had je aan, lekker stoer!

  2. Emma says:

    Wow, proficiat met je acht jaar samen! Ik ben vooral fan van de jurk, echt heel mooi!

Comments are closed.