Shopping | Feestelijke opening TK Maxx Amsterdam Osdorp

Shopping | Feestelijke opening TK Maxx Amsterdam Osdorp

Voor koopjesjagers is de TK Maxx geen onbekende winkel, maar voor de meeste waarschijnlijk één van hun favoriete winkels. Vorige week was ik aanwezig bij de feestelijke opening van de TK Maxx in Amsterdam Osdorp. Een jaar geleden was ik aanwezig bij de opening van de TK Maxx in Eindhoven en sindsdien ben ik fan. Als ik op vakantie ben en er is een TK Maxx wil ik er altijd even kijken. Tip: in Europa heet het TK Maxx en in Amerika heet de keten TJ Maxx.

Wat is TK Maxx?

Mocht je je afvragen wat TK Maxx nu eigenlijk is; ik leg het kort uit. TK Maxx is een Amerikaanse winkel die kleding, schoenen, accessoires, beautyproducten, interieur- en keukenspullen áltijd 60% goedkoper aanbiedt. Dit betekent dat je voor een leuk prijsje bijvoorbeeld een Levi’s t-shirt kunt scoren. Het aanbod varieert altijd erg en ze weten nooit wat ze binnenkrijgen en hoeveel stuks. Het kan zijn dat er maar twee dezelfde kledingstukken binnenkomen.

De indeling van de winkel is ook niet zoals je dat gewend bent van een normale kledingwinkel. Daar hangen alle items op kleur en hangen alle maten van één kledingstuk bij elkaar. Bij de TK Maxx is dat net een beetje anders. Daar hangen de items op maat. Dat betekent dat je van maat S alle t-shirts op een rek hangen, de jurkjes in maat S op een rek en ga zo maar door. Ideaal als je in een oogopslag wilt zien wat er allemaal beschikbaar is in jouw maat. Doordat alle kleuren door elkaar hangen, oogt het ietwat rommeliger.


Feestelijke opening TK Maxx Amsterdam Osdorp

Tijdens de feestelijke opening kregen we een heerlijke campagne en een giftcard. Vanaf dat moment kon ik mijn slag slaan. Stiekem is het heel leuk om als eerste in een winkel te snuffelen samen met andere pers. Uiteraard heb ik het e.e.a. geshopt zoals je hierboven al boven zien. Ik ben onwijs blij met mijn items en kan niet wachten totdat het eindelijk lekker weer is en mijn zomerse outfits uit de kast kan trekken.

De TK Maxx ligt in Amsterdam Osdorp. Vanaf de Dam doe je er een halfuur over om er te komen met de tram. De locatie vind ik zelf niet heel strategisch, maar daar zullen ze vast over nagedacht hebben. 😉

Wat vind je van mijn aankopen?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

 1. Kelly says:

  Wat een leuke aankoopjes! En inderdaad altijd heerlijk om als één van de eersten in een winkel rond te snuffelen. Dan is alles nog zo netjes en overzichtelijk 🙂

 2. Daisy says:

  Leuke aankopen! Vooral die blouse met die bloemetjes en die bh’s vind ik super tof! Bij mij in de buurt zit al super lang een TK Maxx maar ik wist nooit goed wat voor winkel het was.. haha. Ik ga zeker een kijkje nemen binnenkort! Liefs

 3. Rowan says:

  Ik ben nog nooit in de TK Maxx geweest, maar het klinkt leuk! Ik word in ieder geval wel erg nieuwsgierig door je artikel.

 4. Bo (Bography) says:

  Leuk! Ik was afgelopen week bij de winkel in de Amsterdamse Poort, daar woon ik vlakbij. Maar ik kende het nog niet! Was even gaan kijken maar heb niet goed gekeken denk ik! Want jij hebt echt onwijs leuke dingen gescoord! Gaaf dat je bij de opening was 🙂

 5. Robin says:

  Tof dat je naar de opening geweest ben! Je hebt leuke items gekocht. En ja de niet strategische locatie zal wel te maken hebben met de lagere huurprijs 🙂

Comments are closed.