Outfit Recap | Februari

Outfit Recap | Februari

Heel cliché, maar de tijd vliegt. Het is alweer maart. Tijd voor een recap van de outfit van de afgelopen maand. Hoewel er in de maand februari niet zo veel outfits online kwamen, wil ik ze toch met jullie delen. 

Outfit Recap
Zoals je misschien al gemerkt hebt, is het wat rustiger op mijn blog. Voorheen kwam er elke dan een nieuw artikel online. Op dit moment komt er om de dag een artikel online. Aan de ene kant vind ik het niet erg, want ik wil immers graag afstuderen en mijn diploma halen. Aan de andere kant vind ik het jammer, omdat ik voor mijn gevoel nu niet alles kan doen wat ik graag zou willen doen. Ik heb zoveel inspiratie voor leuke artikelen, alleen heb ik er nu de tijd niet voor. Dit vind ik heel jammer en ik mis het ‘fulltime’ bloggen heel erg, toch weet ik dat dit de verstandigste keuze is. 
Het is slimmer om gewoon door te werken aan mijn afstudeeronderzoek. Hoe meer ik mijn best doe en hoe harder ik werk, hoe sneller het voorbij is en ik weer alle tijd heb voor mijn blog. Ik kan niet wachten.
Hoezo ik neem graag dezelfde pose aan..? Haha! Bij het samenvoegen van deze twee foto’s zag ik dat ik ‘toevallig’ op dezelfde manier stond. Ik vond het zelf wel erg grappig.

Outfit 1Outfit 2

Mijn mooie furry gilet, outfit 3
Outfit 4 Outfit 5

Ik vind het zo leuk om mijn creativiteit kwijt te kunnen in het bloggen. Daarom is het af en toe ook juist fijn om wél te bloggen en fijne artikeltjes te tikken. Zoveel beter dan al die taaie afstudeerstof. Bloggen is voor mij onspanning, iets wat ik heerlijk vind om te doen. 

Welke outfit vind jij het mooist?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

 1. Svenja says:

  Stuk voor stuk prachtige outfits, je hebt een heerlijke stijl om naar te kijken!<3

 2. Alexa Op 't Land says:

  Super leuke locaties, stuk voor stuk! Erg leuk om dit terug te zien!

 3. Saskia | Former Parades says:

  Je locaties zijn altijd zo mooi!! Outfit 4 en 5 vind ik heel tof :). Succes met je afstudeeronderzoek, ik hoop dat alles gaat lukken!

  ♥♥♥ Saskia

 4. Anoniem says:

  Succes met afstuderen! Je laatste outfit vind ik het mooist.
  Groetjes sabrina

Comments are closed.