Shoplog | Prachtige make-up producten van E.LF.

Shoplog | Prachtige make-up producten van E.LF.
Vorige week kwam er een heel leuk pakketje. In dat pakketje zaten namelijk een aantal producten van het make-up merk Eyes Lips Face (E.L.F.). Alweer een hele tijd terug had ik ook al eens producten gereviewd van dit merk. Toen was ik over een aantal producten erg tevreden. Daardoor was het hoogtijd om een weer nieuwe producten in te slaan van dit budget merk. 
Eyes Lips Face is een goedkoop make-up merk waar prachtige producten worden verkocht. Ze hebben een online shop, maar het wordt ook in enkele supermarkten van de Dirk en de C1000 verkocht in Nederland. Maar goed, nieuwsgierig wat ik allemaal kocht? Kijk snel mee!

Prachtige make-up producten van E.LF.
Van Eyes Lips Face mocht ik een aantal mooie items uitzoeken en het leek mij eigenlijk wel leuk om te laten zien wat voor een producten het zijn. Het zijn vier verschillende producten, een mooie oogschaduw palette, een blush make-up kwast, een gebakken highlighter en een mooie lippenstift.

Ik begin met het grootste product, namelijk het oogschaduw palette. Dit mooie oogschaduw palette bestaat uit 6 verschillende bruine/koperen tinten met een mooie shimmer. De pigmentatie van het palette is erg goed. De kleuren komen goed tot zijn recht.
Ook bestelde ik deze mooie, lichte baked highlighter. Hij ziet er heel mooi en chique uit in de verpakking. Hij heeft een hele mooie shimmer en ziet er heel mooi uit als highlighter op je gezicht. Hij zorgt voor een natuurlijke ‘shine’. Niet te veel, niet te weinig. 
In mijn ogen precies goed. 
Bij de bestelling zat ook nog deze blush make-up kwast. Ook dit product ziet er weer mooi uit. Hij is licht en de haartjes zijn zacht. Ik heb hem al geprobeerd en vind hem fijn. 
Als laatste bestelde ik deze mooie ‘peachy’ lippenstift. Het is een heel mooi kleurtje voor het voorjaar en de zomer. Tijdens het swatchen merkte ik dat de lippenstift romig is van structuur. Hij ziet er echt heel mooi uit. Toen ik hem voor het eerst opdeed, stond die ook mooi. Wel merkte ik dat hij na een halfuurtje begon te korrelen. Misschien dat het lag aan mijn droge lippen, maar ik vond de lippenstift er toen niet meer mooi uitzien en heb ik hem er af gehaald. Wel gek, want bij het swachten zag die er heel mooi uit. Reden genoeg om het nog een keer te proberen. Hopelijk blijft die dan wel mooi zitten. 
Nieuwsgierig naar een volledige look met deze producten? Volgende week zal ik laten zien hoe je met deze producten een mooie look kan maken. 
Wat vind je van mijn nieuwe producten?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

23 comments

 1. Esther says:

  Hele mooie producten! Vroeger was ik helemaal dol op de nagellak van dit merk, was een van m'n eerste online bestellingen weet ik nog ๐Ÿ™‚

 2. Alexa Op 't Land says:

  Wauw de pigmentatie is echt geweldig vooral van die eerste palette ben echt heel verbaasd. Jammer van de hoge verzendkosten!

 3. Elise van den haak says:

  Ziet er prachtig uit, ik moet binnenkort echt weer eens op hun website kijken. Huh bij enkele supermarkten, dat wist ik helemaal nog niet.

 4. Bertine says:

  wat een prachtige producten! deze highlighter kende ik nog niet, je ziet altijd die platte, maar deze is ook mooi!

 5. Kirsten says:

  Ik wil binnenkort ook graag nog eens een bestelling plaatsen bij Elf. ๐Ÿ˜€ Ze hebben zulke mooie en betaalbare producten.

 6. Jhemyla Van Es says:

  Ik vind de producten echt prachtig! Ik heb er zelf nog helemaal niks van maar daar gaat zeker verandering in komen na het zien van deze producten.

 7. Simone -lifeofsimone- says:

  Wauwie! Mooie producten zeg, de verpakkingen zijn ook echt veel mooier dan een tijd geleden, word er helemaal hebberig van. Ik ben heel benieuwd naar je look!

 8. Milouzzi says:

  Wauw die highlighter ziet er heel mooi uit!!! En de kleuren van het oogschaduwpallette zijn ook mooi bij elkaar en lekkere pigmentatie ook!

 9. Sara - lovelowbudget says:

  Wat een mooie make-upjes! Vooral dat oogschaduw palette vind ik echt prachtig!

Comments are closed.