Outfit | Recap November

Outfit | Recap November

In de maand november stonden er weer een heleboel outfits online. Mijn echte favoriet, is toch wel de twee outfit (blauwe trui). Ik ben verliefd op deze prachtige, wollen trui. Daarnaast vind ik de foto’s erg mooi geworden, omdat ze gemaakt zijn in de Passage in Den Haag. Een prachtige locatie voor het maken van outfit foto’s.

Let’s Recap
In de maand november stonden er maar liefst 9 verschillende outfits online op mijn blog. De meeste outfits zijn gemaakt in Amersfoort. Amersfoort is rijk aan mooie plekjes en dus altijd wel weer een nieuwe plek om mooie foto’s te maken.

Outfit 1Outfit 2Outfit 3

Outfit 4Outfit 5Outfit 6
Outfit 7Outfit 8Outfit 9
Welke outfit vind je het mooist?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagram of Youtube

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

17 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.