Outfit | Recap November

Outfit | Recap November

In de maand november stonden er weer een heleboel outfits online. Mijn echte favoriet, is toch wel de twee outfit (blauwe trui). Ik ben verliefd op deze prachtige, wollen trui. Daarnaast vind ik de foto’s erg mooi geworden, omdat ze gemaakt zijn in de Passage in Den Haag. Een prachtige locatie voor het maken van outfit foto’s.

Let’s Recap
In de maand november stonden er maar liefst 9 verschillende outfits online op mijn blog. De meeste outfits zijn gemaakt in Amersfoort. Amersfoort is rijk aan mooie plekjes en dus altijd wel weer een nieuwe plek om mooie foto’s te maken.

Outfit 1Outfit 2Outfit 3

Outfit 4Outfit 5Outfit 6
Outfit 7Outfit 8Outfit 9
Welke outfit vind je het mooist?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagram of Youtube

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

  1. Anouk Donkers says:

    Wat een leuke looks! Ik vind outfit 4 heel tof, de jas is geweldig <3

    Liefs,
    Anouk

Comments are closed.