Drie weken vrij, dit ga ik de komende weken doen:

Drie weken vrij, dit ga ik de komende weken doen:

Vorige week deelde ik het heugelijke nieuws: ik heb een nieuwe baan waar ik aan de slag ga als online marketeer. Super leuk! Bij mijn oude werk had ik nog heel wat vakantiedagen over en bij mijn nieuwe baan begin ik pas half maart, hierdoor ben ik drie weken vrij tussen mijn oude- en nieuwe baan en dat vind ik heerlijk. Ik vind fijn om mijn oude baan goed af te sluiten, zodat ik vol frisse moed kan beginnen aan mijn nieuwe uitdaging. De komende drie weken ga ik alles behalve stil zitten. Nieuwsgierig wat ik ga doen?

Mijn kindje: mijn blog Diolifestyle.nl

De komende weken wil ik vooral heel veel stappen zetten met mijn blog. Ik heb een hele lange lijst in mijn Trello staan met dingen die ik nog allemaal moet doen. Ik wil heel veel blogs schrijven, want ik bruis letterlijk van de ideeën. Daarnaast wil ik aan de slag gaan met mijn social media kanalen, mijn zakelijke contacten onderhouden en een aantal freelance opdrachten afronden. Daarnaast heb ik ook een leuk nieuwtje, want zoals jullie waarschijnlijk al weten blog ik voor Kus uit Amersfoort. De grootste lifestyle blog uit Amersfoort. Vanaf maart ga ik één keer per maand bloggen voor Relatieplanet (je leest het goed, een datingsite). De datingsite is onderdeel van TMG media groep waar de kranten Telegraaf en Metro ondervallen en BlogSociety is daar ook een onderdeel van. Super leuk!861_min

Elke dag iets leren

Naast mijn blog, wil ik ook mijn freelance portfolio uitbreiden en nieuwe contacten leggen. Ik vind het heel belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en en nieuwe dingen te leren. Zo wil ik onder andere alle Google certificaten (Google Adwords, Google Analyticis etc.) behalen en mijzelf meer verdiepen in SEO/SEA. Een andere droom is om te leren hoe programmeren werkt. HTML5, CSS en XML , zodat ik zelf websites kan bouwen. Dit gaat mij niet de komende drie weken lukken, maar misschien kan ik wel de eerste stappen zetten.

Op naar de zon

Ook ga ik nog even naar de zon. Zoals ik al vertelt heb, ga ik een paar dagen naar de zon. Ik ga in mijn eentje (en nee, alleen reizen is niet gek of eng) naar het zuiden van Portugal: de Algarve om precies te zijn. Daar ga ik heen om een beetje bij te komen, maar ook om te werken. Mijn laptop gaat mee in mijn koffer. Het wordt een combinatie van werken en genieten van de zon en een nieuwe omgeving. Love it! Daarnaast heb ik een aantal samenwerkingen opgezet in de buurt. Dat betekent dat ik een aantal excursies ga testen/reviewen. Super leuk en natuurlijk een mooie wisselwerking: ik ga op excursie en ontdek het gebied en in ruil krijgt het bedrijf media aandacht op mijn blog. Win-win voor beide partijen.

Hotspot hunting

Het is geen geheim: ik vind het ontzettend leuk om hotspots te bezoeken, foto’s te maken en te genieten van lekker eten en drinken. Daarom heb ik een lijst gemaakt met diverse hotspots in voornamelijk Amsterdam en Amersfoort die ik wil bezoeken en fotograferen.

Shake that ass

Sporten en ik: een haat-liefde verhouding. Ik vind het heerlijk om te sporten, maar de tijd hé? Ik heb weinig tijd om te sporten. Door de week werk ik fulltime voor een baas en in de avond werk ik aan mijn blog en mijn eigen bedrijf. Hierdoor wordt sporten regelmatig aan de kant geschoven, want heij werken is toch zo leuk om te doen. Nu ik tijdelijk niet meer voor een baas werk, moet ik van mijzelf tijd vrij maken om te sporten. Daarnaast komt de zomer eraan en wil ik graag weer met een prettig gevoel kunnen rondlopen in mijn bikini. Als afscheidscadeau van mijn werk heb ik een Fitbit gekregen en ik ben heel blij met mijn Fitbit. Het zorgt ervoor dat ik in ieder geval veel meer stappen zet, nu nog zorgen dat ik eindelijk weer eens de sportschool bezoek of het hardlopen weer eens oppak. Go, go, go!

De keukenprinses uithangen

Ik vind het leuk om uitgebreid te koken of te bakken. De komende weken wil ik een aantal keer iets nieuws proberen met koken én een paar iets lekkers bakken.

Voorjaarsschoonmaak

Ik vind het heerlijk om spullen op te ruimen. Aangezien ik heel veel spullen van PR bureaus en andere bedrijven ontvang heb ik ondertussen heel veel spullen waar ik niets mee doen. Daarnaast ik heb ik een shit-load aan kleding, schoenen en accessoires, want hallo shop-a-holic. Tijd om orde te scheppen en spullen te verkopen, weg te gooien (ben ik gelukkig héél goed in) of andere mensen blij mee te maken. Gisteren heb ik in Amersfoort een JouwMarktkraam gehuurd en daar hoop ik ook spullen te verkopen. Ik heb er veel goede dingen over gehoord, dus ik ben benieuwd of het werkt.

Heeft iemand ervaring met Let Go? Zij maken ontzettend veel reclame en ik ben benieuwd of iemand ervaring heeft en mij kan vertellen dat het een eenvoudige manier is om spullen te verkopen?

Go vintage and retro

Kringlopen zijn leuk. Ondanks dat ik maar heel af en toe een kringloopwinkel bezoek, wil ik naar de kringloopwinkel in Amersfoort, Naarden-Bussem en Hoevelaken om te kijken of ik daar toffe items kan vinden. Ik heb allemaal baby pilea plantjes en die heb ik in diverse oude thee kopjes gezet. Ik vind dat er heel tof uit zien. Hopelijk vind ik nog iets leuks.

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

 1. chucky1012 says:

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan!
  Zoveel leuks ga je de komende weken doen…..
  Fijn dat je ook nog even er tussenuit gaat.

  Xoxo

 2. Romy says:

  Zo te horen hoef je je de komende weken niet te vervelen. Heerlijk! Zo leuk om dingen te blijven leren voor je blog en freelanceopdrachten. Daar wil ik ook nog een keer actiever mee aan de slag. En ik ben benieuwd wat je bij de kringloopwinkel scoort!

 3. Darina says:

  Wat een fijne dingen om te gaan doen! Heerlijk dat je daar de tijd voor hebt. Genieten maar! En succes!

 4. Lauriëtte says:

  Je krijgt het nog druk in die drie weken! De Algarve wil ik ook nog eens naartoe, toevallig zijn mijn ouders vorig jaar geweest en begon het bij het zien van de foto’s gelijk te kriebelen. Alvast veel plezier gewenst!

 5. Rachelle says:

  Wat een leuke 3 weken ga je tegemoet 🙂 Ik zou ook zo graag meer willen reizen en van de wereld willen zien, maar de tijd is er helaas niet.

 6. Fleur says:

  Wat een boel fijne dingen heb je op de planning staan!
  Ik ben heel benieuwd naar je verhalen na Portugal straks! Geniet van alle dingen die komen gaan, het gaat je vast lukken:).

 7. Kim says:

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Komende weken wordt dus niet echt stilzitten 😉 Geniet lekker van de drie weken vakantie en veel plezier in Portugal!

 8. Manon says:

  Dat is nog eens een lekker vooruitzicht en daarna kan je goed beginnen met je nieuwe baan!

 9. Alvast veel succes met je nieuwe baan, en heel veel plezier in Portugal! Ik ben een aantal jaar geleden in de Algarve geweest, de rotsige kust daar is er prachtig! x

 10. Rowan says:

  Wat heb je een heerlijke plannen voor je vakantieweken! Ik ben heel benieuwd naar je avonturen in de Algarve en of je nog wat leuks gaat scoren in de kringloopwinkels!! Bij mij kriebelt het trouwens ook om een voorjaarsschoonmaak te houden. 😉

 11. Marjolein says:

  Wat een heerlijk vooruitzicht. Ook ik ben tegenwoordig helemaal gek op het testen van nieuwe hotspots. 🙂
  Succes met je nieuwe baan!

Comments are closed.