Instagram Lately

Instagram Lately

Instagram is één van de leukste social media kanalen. Ik ben visueel ingesteld, wat betekent dat ik het heel leuk vind om foto’s te bekijken. Een foto zegt meer dan 100 woorden. Dit is precies de reden dat ik heel actief ben op Pinterest en al heel wat pins verzameld heb. Daarnaast ben ik een grote fan van Instagram. Ik ben altijd op zoek naar een perfecte foto die ik kan gebruiken voor mijn Instagram account. Nieuwsgierig welke foto’s ik recent heb geplaatst? Kijk dan snel mee!

Instagram Lately

Sinds eind vorig jaar ben ik een stuk actiever op Instagram en ben ik nog meer van dit kanaal gaan houden. Het is iedere keer een uitdaging om een mooie feed te creëren en dat vind ik maar al te leuk om te doen. Ondanks dat ik maar een kleine vis qua aantal volgers ben, vind ik het maar al te leuk om veel tijd en energie in te steken. Een tijdje terug heb ikzelf een aantal doelen voor mijzelf opgesteld om Instagram naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast deelde ik vorige week een aantal tips om het aantal volgers op Instagram te laten groeien, want het is natuurlijk hartstikke leuk als andere mensen je Instagram account ook mooi vinden, hihi! PicMonkey CollageEen mooie opstelling tijdens de ModeFabriek in Amsterdam – Mijn favoriete sterretjes lamp van de Sissy-Boy – Een paar verse tulpen om het voorjaar in huis te halen.

Outfit met mijn fluffy jas – Een fantastische hotspot tijdens mijn citytrip naar Manchester – Een paar weken geleden maakte ik outfit foto’s op de Wagenwerkplaats in Amersfoort 

Tulpen op de markt – Een throwback naar mijn reis naar New York vorig jaar – De fantastische hotspot de Brandweerkantine in Maastricht 

Nieuwsgierig naar mijn Instagram account? Je kunt mij hier volgen!

Ben jij ook zo’n fan van Instagram?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Darina says:

  Mooie foto’s! Ik ben ook best actief op Instagram maar ik irriteer me aan het “volg-ontvolg” wat de laatste tijd aan de gang is. Pinterest blijft favoriet!

  • Daar heb je gelijk in, dat is ook irritant. Maar dan weet je wel meteen dat zijn werken met een tool om meer volgers te krijgen en zo door de mand vallen…

 2. Ayla says:

  Ik vind jouw feed zo leuk! Lekker veel kleuren en er gebeurt veel. Ik houd niet zo van al die witte feeds, dus die van jou is een welkome afwisseling!

 3. Joyce rdt says:

  Wat een mooie foto’s! Ik ben ook ontzettend fan van Instagram, ik gebruik het tegenwoordig ook veel meer dan dat ik Facebook gebruik. Liefs.x

 4. Lifeaholic.nl says:

  Leuke foto’s heb je geplaatst 😉 Uiteraard volg ik je al op IG. Volg je mij ook al?

Comments are closed.