Personal | Een nieuwe baan(!) als online marketeer

Personal | Een nieuwe baan(!) als online marketeer

Een paar weken geleden vertelde ik dat ik een nieuwtje had, maar dat ik daar nog niks over kon vertellen. Ondertussen zijn we een aantal weken verder en is het definitief. Tijd om het nieuws met jullie te delen. Ik heb namelijk een nieuwe baan! Nieuwsgierig wat ik ga doen? Lees snel verder!

Inhoudsopgave

Van PR en marketing consultant naar Online Marketeer

Het is al diverse keren aan bod gekomen: sinds januari 2016 werk ik fulltime als PR en marketing consultant. In het begin moest ik wennen aan het volwassen leven waar ook een fulltime baan bij hoort. In mijn studententijd had ik nogal veel vrije tijd. Tijd om leuke dingen te doen, maar ook tijd om te werken aan mijn blog en mijn eigen bedrijf. Sinds ik fulltime werkte ging dat allemaal een stuk minder, want je hebt dan alleen nog maar het weekend waarin je ALLES moet doen. Het huishouden, mijn blog, afspreken met vriendinnen, qualitiy time met vriendlief en ga zo maar door. Eerlijk? Dat hakte er best wel in. Toch wende het na een paar maanden. DeathtoStock_CubanUnderground-10Uiteindelijk besloot ik in juli dat ik liever 36 uur wilde werken in plaats van 40 uur. Hierdoor was ik om de week op woensdag vrij. Die dag gebuikte ik voor mijn blog en mijn bedrijf. Wat was ik daar blij mee! De beste keuze van 2016!Een nieuwe uitdaging

Eind vorig jaar werd ik door een recruiter benaderd voor een toffe baan. Het leek mij erg interessant en ik besloot de stap te zetten en te gaan voor een nieuwe uitdaging. Op naar de tweede stap in mijn carriΓ¨re! Ik ga aan de slag als online marketeer bij een online marketing bureau wat betekent dat ik mij veel meer ga richten op marketing. Social media beheer, online advertising, contentmarketing en leadgeneratie worden straks belangrijke werkzaamheden. Super leuk! Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging. Daarnaast ga ik nu werken in het centrum van Amsterdam op twee minuten loopafstand van de Dam. Ik bedoel dat is natuurlijk ook een leuke bijkomstigheid. Veel events voor mijn blog vinden regelmatig overdag of ‘s avonds plaats in Amsterdam. Hierdoor kon ik voorheen bijna nooit meer naar events, nu ik in Amsterdam werk is de kans groter dat ik toch af en toe een event kan meepakken. Wel zal het wennen zijn dat ik nu opeens moet reizen met de trein. Eerst woonde ik praktisch naast mijn werk en moest ik een kwartiertje fietsen, maar dat komt vast goed. Ik heb er zin in!

Half maart begin ik met mijn nieuwe baan. Ik vind het spannend, maar ik heb ook veel zin in een nieuwe uitdaging. Ik houd jullie op de hoogte.

Wat voor een werk doe jij?

Volg mij via Facebook β€“ Twitter β€“ Instagram β€“ Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

21 comments

 1. Darina says:

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Heel veel succes! Ik werk als stafsecretaresse in een ziekenhuis naast het bloggen en werken aan mijn boek.

 2. Romy says:

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat ontzettend leuk! Zelf ben ik nu hard aan het solliciteren voor mijn eerste echte grotemensenbaan πŸ˜‰ Deze week heb ik weer een gesprek, dus ik ben benieuwd!

 3. Benthe says:

  Wat gaaf, van harte gefeliciteerd?!! Leuk zo’n nieuwe uitdaging, hopelijk ga je het helemaal naar je zin hebben daar ?. Ik werk nu als online marketingadviseurbij een verzekeringsmaatschappij en vanaf 1 maart word ik verantwoordelijk voor de online trainingen bij Frankwatching. Voor mij ook een switch dus, heel veel zin in!

 4. Ik benijd je wel een beetje. Ik zou ook wel aan de slag willen met een leuke baan. Op de een of andere manier schrijf ik ook beter met een baan ernaaat.

  Ik heb altijd verkoop en/logistieke banan gehad.

  Succes in ieder geval!

 5. Janine says:

  Gefeliciteerd! En het is gezellig hoor hier in Amsterdam :). Ik ben HR Adviseur/recruiter en heb ook een periode fulltime moeten werken. Dat is een hele uitdaging om te combineren met een blog inderdaad! Veel succes in je nieuwe job!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.