Valentijnsdag | Hoe ga jij je geliefde verrassen?

Valentijnsdag | Hoe ga jij je geliefde verrassen?

Morgen is het weer zover: Valentijnsdag. Tijd om je geliefde te verrassen. Wat ga jij dit jaar doen? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar waarom zou je alleen tijdens Valentijnsdag je geliefde verrassen? Dat kun je toch veel vaker doen? Ik deel een aantal leuke ideeën wat jij kan doen.

1001 en 1 mogelijkheden

Omdat het niet alleen leuk is om met Valentijnsdag iets speciaals te doen, maar op meerdere momenten in het jaar, hadden mijn vriend en ik besloten dat we dit jaar minimaal elke twee maanden op date gaan. Niet simpelweg naar de stad voor een kopje koffie, maar een echte date. Een beetje quality time één keer in de zoveel tijd kan geen kwaad. Gebrek aan inspiratie? Je hoeft maar een paar simpele woorden te googlen en je krijgt honderen pagina’s met suggesties. Ga een keer voor een massage, een uitgebreid ontbijt, een weekendje weg of een lange strandwandeling. Daarnaast is het ook leuk om je geliefde te verrassen met een diner cadeaubon en chique te dineren waar je nog niet eerder bent geweest. Spontaan met een bos rozen aankomen, kan natuurlijk ook geen kwaad. 😉

926_min

Zelf ga ik mijn vriend verrassen met een diner cadeaubon. Ik weet nog niet precies waar we gaan uiteten, maar in ieder geval in een wat chiquer restaurant waar ik nog nooit eerder ben geweest. Stiekem ben ik dol op lekker eten, dus ik kan niet wachten. Als je nog op zoek bent naar leuke, originele ideeën, moet je een keer een bezoek brengen aan de Primera. Zij hebben een uitgebreid assortiment (meer dan 100 cadeaukaarten) aan unieke en originele cadeaubonnen, zodat je altijd met een leuke verrassing komt. Dus hup, last-minute naar de winkel! Vrouwen vindt het leuk als je hen verrast, zeker tijdens Valentijnsdag!

Wat ga jij doen om je geliefde te verrassen met Valentijnsdag?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

*Dit artikel is door middel door een samenwerking tot stand gekomen

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

  1. Manon says:

    Altijd leuk om lekker samen te gaan uiteten in een chiquer restaurant!! ben benieuwd naar waar jullie heen gaan.

Comments are closed.