Persoonlijke update | Verhuizing, New York & Fulltime werken

Persoonlijke update | Verhuizing, New York & Fulltime werken

Yaaay! Daar ben ik weer. Back on track mét een update. Het is je vast niet ontgaan, de afgelopen 3 weken was het opeens heel rustig op mijn blog. Eigenlijk niet zo heel gek, want de afgelopen drie weken waren ook héél druk. Zelf ben ik heel blij dat deze drukke periode langzaam ten einde komt, zodat ik ook weer een avondje kan bloggen of op de bank zitten. Ook niet verkeerd. 😉 Wil je weten waarom ik de laatste weken mijn blog heb laten liggen? Dat vertel ik in deze update!

O boy, wat ben ik blij dat ik eindelijk weer tijd én energie gevonden heb om aan mijn blog te werken, want ik heb het erg gemist. Ik zal beginnen bij het begin: half maart kregen mijn vriend en ik te horen dat het huis waar we een oog op hadden, toegewezen kregen. Dat betekende dat er opeens een verhuizing voor de deur stond. Half maart kregen we het bericht, dat we één april de sleutel kregen. Help! In twee weken tijd moesten we opeens de hele inboedel voor ons huis bij elkaar verzamelen, mijn studentenkamer leeghalen, de studentenkamer van mijn vriend leeghalen én verhuizen. Een pittige periode.

Ondertussen zitten we in ons nieuwe stekje tussen de verhuisdozen, maar heij dit is wel veel beter dan een studentenhuis waar je een ranzige keuken deelt met vijf huisgenoten. Echter komt er bij een verhuizing veel meer kijken, dan ik ooit van te voren had gedacht. Wij zijn verhuisd toen het grootste deel van de meubels nog niet eens besteld was. Moet je nagaan. Niet handig, want dan kun je ook geen spullen uitpakken. Hetzelfde geldt voor de gordijnen. Die hadden een levertijd van vier weken, terwijl er wel iets voor het raam op de slaapkamer en badkamer moest hangen. Ik had namelijk geen zin in pottenkijkers. We wonen namelijk op de begaande grond..

We wonen er nu en hebben alles wat we nodig hebben: een keuken, een bank, een eettafel, een badkamer, een kledingkast en een bed. Daar is dan ook meteen alles mee gezegd, maar er zijn nog een aantal meubels besteld en er komen nog een paar bestellingen aan met huishoudelijke producten zoals prullenbakken (wel zo handig), onderzetters, spiegel etc. Het wordt langzaam bij beetje steeds meer ons eigen plekje! 


New York, New York
Voordat we begonnen met verhuizen, stond er nog een vakantie gepland. Kun je het je voorstellen? Op 15 maart kregen we te horen dat we het huis kregen en van 22 maart tot en met 31 maart zaten in het prachtige New York. De dag erna was de sleuteloverdracht: heftig.

We hebben intens genoten van het prachtige New York, wat een ontzettende toffe stad. Het is daar gewoon geweldig. Alles klopt, het leven gaat altijd door. Ik zou er zo weer heen gaan. Natuurlijk hebben jullie nog een aantal reis updates vanuit het mooie New York van mij te goed. Die komen er zo snel mogelijk aan.

Fulltime werken
Ohja, naast deze drukke periode waar ik elke vrije minuut bezig was met verhuizen, heb ik ook fulltime gewerkt. Naast mijn vijf dagige werkweek en de vijf dagige werkweek van mijn vriend, moest er verhuisd worden, meubels uitgezocht worden etc. Dat betekent dat we continue aan het werk waren. Zeker omdat ik het liefste meteen alles af wil maken en uit wil ruimen. Mijn vriend heeft daar wat minder moeite mee. 

Bloggen
Wat ben ik blij dat ik weer tijd gevonden heb voor mijn blog. Ik heb het écht gemist en kan niet wachten om allerlei updates met jullie te delen. Dus stay tuned, want er komen leuke artikelen (en samenwerkingen)

Hoe gaat het met jou?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

7 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.