Spring is coming

Spring is coming
Overal zie je, merk je en voel je dat het lente is.
Héérlijk! De lente vind ik een heerlijk seizoen en misschien wel het fijnste seizoen. Na de koude, drukke en donkere
dagen, is het tijd voor zon. En als ik ergens dol op ben, is het wel de zon.
Van mij mag de zon elke dag schijnen.De dikke truien kunnen weer opgeborgen worden. Het is niet
meer nodig om drie lagen kleding over elkaar te dragen om het enigsinzs warm te
hebben. Zeker in het geval van mij, als koukleum moet ik in de winter heel wat
kleding dragen om het een beetje warm te hebben. Hierdoor verdwijnt het effect van
je outfit. Nog een reden waarom ik van de lente hou. Ik kan eindelijk weer leuke bloesjes, pumps en luchtige jasjes dragen. 

Gisteren vertelde ik het al even kort in mijn persoonlijke update. Sinds 1 april heb ik de sleutel gekregen van mijn nieuwe huis. Of eigenlijk, het huis van mijn vriend en mij, want we zijn gaan samenwonen. Yay! Ik heb mijn studentenkamer opgezegd, net als mijn vriend. We werken allebei fulltime en waren toe aan de volgende stap. Een leuke bijkomstigheid van het samenwonen is dat het huis beschikt over twee(!) balkonnetje én een tuin. Hoé goed wil je het hebben? Tijdens mijn studententijd miste ik heel erg een tuin of iets buiten in het voorjaar en in de zomer, maar nu hebben we hebben we gewoon én een balkon én een tuin. Hoe luxe is dat? Ik ben er heel blij mee en kan niet al niet wachten op de zwoele zomeravonden met een wijntje of na een werkdag nog even in de zon te zitten. De tuin moet nog opgeknapt worden, maar het liefste wil ik een hangmat. Ik bedoel, nu kan het. Waarom niet? Op internet heb ik een heleboel mooie hangmatten gezien. Zucht! Eerst maar het huis van binnen afmaken en dan zien we wel weer. 

Hangt jouw hangmat al klaar in de tuin?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

Comments are closed.