Plog | Grazia Fashion Masterclass & FashionWeek

Plog | Grazia Fashion Masterclass & FashionWeek
Gisteren had ik een hele leuke dag op het programma. Ik ben namelijk eerst naar de Grazia Fashion Masterclass geweest en vervolgens ben ik naar twee shows van de Fashion Week gegaan. Omdat ik er heel veel zin in had én het natuurlijk een leuk programma was leek het mij leuk om een dagje te ploggen. Kijk je mee?

De dag begon voor mij al heel vroeg. Ik was het weekend namelijk bij mijn ouders, dat betekende dat ik gistermorgen vanuit Limburg eerst naar mijn studentenkamer in Amersfoort om daar mijn tassen te dumpen en vervolgens weer de trein te pakken naar Amsterdam.


Zondag 13 juli 
Om 6:30 ging mijn wekker en dat is – voor op een zondagmorgen – heel vroeg. Ik begin de dag met het checken van mijn blog, opfrissen, make-up opdoen en ontbijten. 
Vervolgens bracht mijn vader me naar het station, anders moet ik 20 minuten lopen met een zware tas. In Sittard had ik mijn eerste overstap. Gelukkig had ik een aantal tijdschriften bij me om me de komende uren te vermaken. Het was lekker rustig in de trein en had ik geen vertraging, zodat mijn reis spoedig verliep.

Om 12:50 begon de Grazia Fashion Masterclass, deze Masterclass vond in het Lloyd hotel in Amsterdam plaats. Er waren twee fashion experts aanwezig, Cara Schiffelers de fashion director van Grazia en Lonneke Nooteboom. Ze is al ruim 14 jaar styliste en heeft sinds twee jaar ook een eigen blog, Style my day. Ik vond het een zeer interessante masterclass waar ik veel van geleerd heb. Ik ben ineens boordevol inspiratie en ideeën om lekker te gaan bloggen! Deze masterclass kan ik iedereen aanraden. Natuurlijk gingen we niet naar huis zonder een goodiebag.

 Nadat de masterclass was afgelopen ben ik naar Amsterdam Centraal gereisd, omdat ik daar met een blogvriendinnetje had afgesproken om samen naar de twee shows op de Fashion Week te gaan. We hebben twee mooie shows gezien, eentje van Dorhout Mees en eentje van Tony Cohen. Van deze twee shows komt er nog een apart verslag online. 
We begonnen met de show van Dorhout Mees. Tussendoor hadden nog een uurtje de tijd en die tijd hebben we nuttig besteed. We hebben namelijk outfit foto’s gemaakt. Ook altijd leuk! De outfit die ik droeg komt binnenkort online.

Vervolgens was het tijd voor de laatste show, namelijk de show van Tony Cohen. Het was een prachtige show, binnenkort komt er een artikel van online. 
Zoals je wel waarschijnlijk begrijpt, heb ik een top dag gehad. Ik heb genoten van elke minuut. Het was een super gezellige, leerzame en vooral fashionable dag. Ik vond vooral de masterclass erg leerzaam. Ik heb veel bruikbare tips ontvangen. 
Ondertussen ben ik weer thuis en typ ik deze plog af. Het is alweer bijna 00.00 uur, dus ik ga nu lekker naar bed! Moe, maar zeker weten voldaan!
Wat hebben jullie gisteren gedaan?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Svenja says:

  Wauw, wat onwijs tof dat je zo een leuke dag hebt gehad <3 Lijkt me super om zo een modeshow te zien!

 2. Sylvana J says:

  Wat een onwijs leuke dag heb je gehad! Ook de foto's zijn erg leuk om te zien!

 3. Manon says:

  Leuke plog, ik ben een paar maanden geleden naar de Fashion masterclass geweest erg leuk en vrijdag heb ik ook een show gezien van de Fashionweek 🙂

 4. Larissa Bruin says:

  Wat leuk dat je ook bij Tony Cohen was, mooie show he 😉
  Misschien is dit iets voor jou…
  WIN: €50 shoptegoed voor Winkelstraat.nl; in een giveaway op mijn blog!
  €50 GIFTCARD VOOR Winkelstraat.nl GIVEAWAY HIER
  xo.
  FROM HATS TO HEELS

 5. GLAMOURMOES says:

  Dat ziet eruit als een hele leuke dag! Ik heb gisteren genoten van het mooie weer. Heb gesupt (Stand Up Paddle) op de Linge. Een erg leuke ervaring.

Comments are closed.