Random shoplog | HEMA, Washi tape & The Sting

Random shoplog | HEMA, Washi tape & The Sting
Nadat ik van de HEMA het persbericht had ontvangen waarin ze
hun nieuwe schoolspullen collectie lieten zien, werd ik verliefd op de
prachtige washi tape. Ik vond de patroontjes zo leuk dat ik wel een kijkje
moest nemen in de winkel. 
Aangekomen in de winkel zag ik nog veel meer spullen
die ik allemaal heel leuk en schattig vond. Omdat ikzelf een winkel kan
beginnen in washi tape, notitieboekjes etc. Nam ik alleen een paar rollen washi
tape en een rol stickers mee. Ook kocht ik nog een aantal rollen wattenpads. 

Overal was het sale, dus ik besloot een kijkje te nemen bij The Sting. Een paar jaar geleden tot voor kort was ik een trouwe klant bij The Sting. Ik kwam er regelmatig en kon er altijd wel slagen voor iets leuks. De laatste tijd vind ik hun collecties tegenvallen en niet meer zo mijn smaak. Jammer, want vroeger vond ik het echt een leuke winkel. Ook deze keer weer kon ik eigenlijk niet iets vinden waarvan ik meteen dacht: ‘Ja! Die is leuk!’. Ik nam dan uiteindelijk een simpel topje mee. Deze vond ik wel leuk. Lekker simpel, maar het streepje vind ik wel leuk netels het borstzakje. 

Hij kostte €7,95
Wat vinden jullie van mijn aankopen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram
               

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

14 comments

  1. Mirjam Jewel-Nails says:

    Oh die washi tape is erg leuk! Bij Hema hebben ze laatste tijd echt veel leuke kantoor spulletjes 🙂 Mooi lakje ook!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.