TAG | 15 dingen die je niemand vraagt

TAG | 15 dingen die je niemand vraagt
Op een aantal blogs zag ik deze TAG voorbij komen en ik vond het stiekem wel een hele leuke TAG. Daarom wil ik hem graag met jullie delen. In deze TAG geef ik antwoorden op vragen die je eigenlijk niet stelt. Het zijn allemaal van die ‘awkward’ vragen. 
Slaap je
met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Dicht! Sowieso. Anders komen er beestjes in mijn kledingkast die al mijn mooie kleren opeten en dat wil ik niet. Ik wil sowieso dat mijn kledingkast dicht blijft, zodat er geen stof of huisdieren naar binnen kunnen gaan.
Neem je
mini-flesjes shampoo en dergelijke mee uit hotels?

Ja, dat heb ik wel eens gedaan. Alleen dit is afhankelijk van het hotel en hoe lekker de samples zijn. Dit doe ik lang niet altijd, maar ik heb het wel eens gedaan. Hoewel de geur en de kwaliteit van de hotels een stuk minder is, denk ik wanneer ze lekker ruiken dat het wel weer handig is als ik ergens ga logeren of op vakantie ga voor een paar dagen..

Heb je
ooit een straatnaambord gepikt?

Nee, wat moet ik daar nu mee? Haha! Nee, ik heb nog nooit een straatnaambord gepikt en ik zou ook echt niet weten wat ik daar mee zou moeten. Dus ik denk ook niet dat ik het ooit zou doen. 
Gebruik
je to-do lijstjes?
Ja! Heel veel. Ik ben een echt lijstje meisje. Ik gebruik bijna overal wel lijstjes voor. Online maak ik gebruik van Trello – een online lijstjes site – maar verder maak ik lijstjes voor waar ik  een dag aan wil werken. Maar ik maak ook lijstjes voor school, mijn blog, de boodschappen, mijn overige to-do. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik maak er wel weer een lijsjte voor. Ik vind het persoonlijk ook fijn. Het geeft een soort van structuur en daar houd ik wel van. 
Heb je
sproeten?

Ja, ik heb een aantal sproeten op mijn neus en op mijn wangen. Deze zie je alleen in de zomer als ik de zon heb gezeten.
Heb je
ooit in de bosjes geplast?

Ja, dit heb ik wel eens gedaan. Vroeger kwam het best vaak voor als ik met mijn ouders ging wandelen in de bergen. Dan moest ik af en toe wel eens een bosje in. Tegenwoordig komt het bijna nooit meer voor. Echt zelden en als het echt niet anders kan.
Hoe
groot is je bed?

Ik heb tweepersoonsbed in mijn studenten kamer. Hij is volgens mij 1.60m bij 1.80m. Dit weet ik niet zeker. Ik heb dit bed nu drie jaar. Drie jaar geleden ben ik ook op kamers gegaan. Aangezien mijn vriend en ik allemaal studeren in een andere stad, komt hij wanneer hij naar mij komt ook slapen. Gewoonweg omdat we een heel stuk van elkaar vandaag wonen en studeren. Dit komt een keer in de twee weken voor. Dus ja een tweepersoonsbed is dan geen overbodige luxe. Overigens vind ik het ook heerlijk slapen in mijn eentje, een tweepersoonsbed. Lekker diagonaal in bed liggen of gewoon heel breed slapen. Ideaal.

Ben je
lui?

Nee. Echt niet. Ik kan nog geen 5 minuten stil zitten. Ik ben een hele bezig bij en verveel me al heel snel. Uitslapen of gewoon ‘niks’ doen is dan ook niet voor mij bestemd. Ik ben zo onrustig en wil graag zoveel doen dat ik niet eens geduld heb om series te kijken of een film. Een film kan ik alleen kijken als ik hem echt leuk vind, anders ben ik het al heel snel beu en wil ik weer dingen doen.
Dus lui, nee dat woord ken ik niet. Ik ben liever bezig, dan dat ik in bed lig om uit te slapen.
Is er
iets waar je je nu aan irriteert?

Uhm, de warmte? Ik ben op dit moment in Zuid-Limburg bij mijn ouders. Hier is het vandaag bloedje heet. Je hoeft maar te bukken of het zweet breekt je uit. Dus dat. Ik vind 35+ te warm voor in Nederland. Het is hier altijd zo benauwd en drukkend warm. Daarbij heb ik geen eigen zwembad waar ik de verkoeling kan opzoeken.
Kauw je
op pennen en potloden?

Nee. Bah! Vroeger had ik een soort van smetvrees. Dus, kauwen op een pen of potlood? Nee bedankt!
Heb je
bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee, niet bij de padvinders maar wel bij het I.V.N. (instituut voor natuureducatie). Toen ik nog op de basisschool zat wilden mijn ouders en de ouders van een vriendinnetje van mij dat we naar de I.V.N. gingen omdat ze vonden dat ik ook wat moest leren van de natuur. Vroeger (en nog ook nog wel een beetje) was ik een écht meisje. Speelde met de poppen en de barbies, experimenteerde met make-up, droeg het liefst elke dag hakken, had al vroeg een eigen kledingsmaak (en geld) en vond al snel iets vies. Mijn ouders wilde graag mijn horizon verbreden. Nu ben ik nog steeds een meisje-meisje, alleen ben ik nu niet meer zo snel ergens vies van. Natuurlijk wil ik uit een schoon glas drinken, maar als er een aardappel van mijn bord op de tafel valt, eet ik hem gewoon op. Iets wat ik vroeger nóóit zou doen..
Kijk je
nog wel eens naar tekenfilms?

Nee, dat doe ik niet. Vroeger was ik ook al niet zo van de tekenfilms. Wederom omdat ik simpelweg niet zoveel geduld heb.
Tel je
de treden als je de trap op loopt?

Nee, dit doe ik ook nooit. En maar beter ook anders lig ik iedere keer op mijn sufferd.
Dans je
wel eens als er geen muziek te horen is?

Ja, hoor dat zou best kunnen. Ik heb tot mijn 17e altijd gedanst bij een dansschool, dus het dansen opzicht vind ik ook leuk om te doen.
Weet je
hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Geen idee. Ik ben zo a-technisch als het maar kan. Ik weet helemaal niets. Bij de kleinste dingen moet ik al om hulp vragen. Maar ach, ik heb andere kwaliteiten.. 😉
Wat vind jij van deze TAG?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Oum Feerozah says:

  Haha de vragen zijn geweldig! En ik zag hem ook voorbij komen meerdere malen, leuke tag!

 2. Anoniem says:

  Hi Dionne! Wat leukj dat je deze tag hebt overgenomen! Misschien is het ook leuk om te vermelden waar je deze Tag hebt gezien, dan kunnen we die ook lezen! Dat heb ik ook gedaan bij mijn Tag. Liefs van Sophie van fashionlifestyleblog!

 3. Lisette Pool - 24/7 STYLISH says:

  Super leuk om te lezen,,maar de trap treden tellen.. wtf doen mensen dat echt?

 4. Olga says:

  Mijn moeder zei altijd: je bent overal tegen ingeënt, dus heb ik mezelf het aangeleerd om me minder zorgen te maken over of iets vies is of niet. Go with the flow, dan wordt het leven een stuk dragelijker..

 5. Simone says:

  Leuk om te lezen! Ik wil ook altijd alle kasten dicht hebben. De schoenenkast die ik nu heb gaat helaas dicht met een rolgordijn waar de kat er zo onderdoor loopt en dan al mn schoenen komt omgooien..

Comments are closed.