Review | Palette The Body Shop

Review | Palette The Body Shop

Een paar weken geleden – toen er nog sale was bij The Body shop – heb ik deze mooie palette gekocht. Er zitten vier verschillende kleurtjes in. Paars, aubergine, roze en wit. Persoonlijk vind ik de kleurtjes prachtig. Ze hebben een hele mooie shimmer erin zitten. De naam van de palette is dan ook shimmer cubes, die wat ik heb is nummer 23. 

Normaal gesproken vind ik de make-up van The Body Shop aan de dure kant, maar tijdens de sale vind ik het altijd erg leuk om een kijkje te nemen. Dat deed ik nu dus ook. Zo gebruik ik al een aantal jaar de compact powder van The Body Shop, omdat ik die het fijnste vind. Deze scoor ik altijd in de sale. Tussen de sale producten viel mijn oog op deze mooie palette in prachtige kleuren. Deze kleuren passen goed bij mij en ik heb ook veel kleren in deze kleuren. Daarbij kun je deze palette ook gebruiken als je zwarte kleren draagt. 

Zoals je op de foto’s kunt zien, is het een prachtige palette met hele mooie kleuren, shimmer en een goede pigmentatie. Ik ben er dan ook heel blij mee. Ik vind ze echt heel mooi. Deze palette kocht ik in de sale en betaalde er β‚¬6,60 voor en dat vind ik een prima prijs voor hetgeen wat je ervoor krijgt. 
Wat vinden jullie van deze palette?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Judith || AOWOB says:

  Ik vind de zilveren kleur vooral mooi!

  p.s. ik vroeg je laatst al over een hosting bedrijf. Nu heb ik mijn eigen domein wel, maar wil heel erg graag mijn blogger lay-out en alles houden. Kan je mij hier heel misschien mee helpen?:) XO

  • admindiolifestyle says:

   Ik kan je daar helaas niet bij helpen. Ik heb het door mijn vriend laten doen, aangezien ik er zelf niet handig in ben.

 2. Mattania says:

  Prachtige kleuren!! Ik ben zelf nu wel benieuwd naar the body shop oogschaduw ^^

 3. Femke van der Meulen says:

  Wauw, de prijs-kwaliteit is echt heel goed! Prachtig palette, goede tip en leuk geschreven πŸ˜€ !

  Xjes Femke

Comments are closed.