Outfit of the Day | Lovely Hat

Outfit of the Day | Lovely Hat
Er staat weer een outfit of the day online. Deze keer draag ik een chique outfit. Afgelopen week had ik een deftig feestje, vandaar dat ik mijn outfit er ook op aanpaste. De outfit ziet er daardoor klassiek en chique uit. Ik was eerst nog op zoek naar zo’n mooie deftige hoed. Geen idee waar ik hem kon krijgen, maar uiteindelijk heb ik hem bij de V&D gevonden. Stiekem vind ik hem heel tof en het lijkt mij ook heel leuk om hem te combineren op verschillende manieren. Ik hoop dat ik hem veel kan dragen. 

Hoed: V&D
Ketting: Primark
Top: Vero Moda
Rok: Esprit
Tas: H&M
Panty: Hema
Schoenen: Durlinger
Wat vinden jullie van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

21 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.