Outfit of the Day | Lovely Hat

Outfit of the Day | Lovely Hat
Er staat weer een outfit of the day online. Deze keer draag ik een chique outfit. Afgelopen week had ik een deftig feestje, vandaar dat ik mijn outfit er ook op aanpaste. De outfit ziet er daardoor klassiek en chique uit. Ik was eerst nog op zoek naar zo’n mooie deftige hoed. Geen idee waar ik hem kon krijgen, maar uiteindelijk heb ik hem bij de V&D gevonden. Stiekem vind ik hem heel tof en het lijkt mij ook heel leuk om hem te combineren op verschillende manieren. Ik hoop dat ik hem veel kan dragen. 

Hoed: V&D
Ketting: Primark
Top: Vero Moda
Rok: Esprit
Tas: H&M
Panty: Hema
Schoenen: Durlinger
Wat vinden jullie van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

  1. Keys of Anouk says:

    Wauw, wat een mooie outfit! Ik vind dat dit hoedje je super leuk staat 🙂 xo

Comments are closed.