Road trip | Fuschl am See

Road trip | Fuschl am See
Het is alweer tijd voor het laatste verslag van mijn road trip door Europa. De laatste bestemming was Oostenrijk, Fuschl am see om precies te zijn. Fuschl am see is een klein dorpje met een meer in de buurt van Salzburg. Toen ik klein was ben ik hier heel veel geweest. Elk jaar ging ik hier op vakantie samen met mijn ouders en met vrienden van mijn ouders. Alleen de laatste keer dat ik daar geweest ben, was zeven jaar geleden. Zeven jaar geleden was ik voor het laatst op vakantie samen met mijn ouders.
Aangezien ik er al een aantal jaar niet meer was geweest, was het tijd om weer eens een bezoekje te brengen aan Fuschl. Om tijdens de road trip hier een tussenstop te maken, leek een prima plan. Zo gezegd, zo gedaan. Stiekem vond ik het heel leuk om mijn vriend te laten zien waar ik vroeger zo vaak ben geweest toen ik klein was. 

Fuschl am see is – zoals ik al gezegd had – een klein dorpje in Oostenrijk. Het is een dorpje met behalve een aantal hotels en wat restaurantjes niet heel bijzonder. Verwacht geen massa toerisme. Het is gewoon een klein dorpje. Wel is het meer leuk, vooral als het lekker weer is kun je daar heerlijk op vertoeven. Dit is dan ook iets wat we meerdere malen hebben gedaan. Met een bootje het water op of naar het strand gaan, zonnen en zwemmen in het meer of het zwembad. Heerlijk!

Behalve dat we veel aan het meer hebben gelegen en lekker hebben gerelaxt, hebben we ook nog andere dingen gedaan. Zo zijn we een dagje naar Hallstätt gegaan en heb ik daar outfit foto’s gemaakt. 
Ook hebben we een bezoekje gebracht aan het stadje St. Gilgen en heb ik samen met mijn vriend in een band achter een speedboot gezeten. Nou, ik kan je vertellen, dat doe ik nooit meer. Dat ging zó hard dat ik één keer over de kop ben gegaan, toen was voor mij de lol er af. Het laatste gedeelte vond ik dan ook dood eng. 
 Dit was mijn laatste verslag van mijn road trip door Europa. Het is ontzettend goed bevallen en ik zou het zo weer doen. Mijn vriend en ik hebben het er al over gehad om het volgend jaar weer te doen. We zullen zien.
Nieuwsgierig naar de andere verslagen? Bekijk ze hier: Luxemburg, Châtel en Solferino
Heb jij al eens een road trip gemaakt?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

Comments are closed.