Outfit of the day | Hallstättersee

Outfit of the day | Hallstättersee
Dit is mijn laatste ‘outfit of the day’ van mijn road trip door Europa. Deze mooie foto’s zijn gemaakt aan de Hallstättersee. Hallstät is een zeer beroemde plek in Oostenrijk waar ieder jaar heel veel toeristen op af komen. Het staat zelfs op de Werelderfgoed lijst. Hoewel het wel mooi is, maart niet heel bijzonder was het wel leuk om een bezoekje te brengen aan dit dorpje.
Tijdens ons verblijf in Oostenrijk was het niet altijd heel warm en was het noodzakelijk om een vest te dragen. Ik draag hier mijn nieuwe vest van de Zara. Het is een basic oversized vest, heerlijk zacht en lekker warm. Hij behoort nu al tot een van mijn favorieten. 

Vest: ZARA
Blouse: Costes
Ketting: Happines Boutique
Jeans: H&M
Riem: Costes
Schoenen: All Stars
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

8 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.