Outfit of the day | Hallstättersee

Outfit of the day | Hallstättersee
Dit is mijn laatste ‘outfit of the day’ van mijn road trip door Europa. Deze mooie foto’s zijn gemaakt aan de Hallstättersee. Hallstät is een zeer beroemde plek in Oostenrijk waar ieder jaar heel veel toeristen op af komen. Het staat zelfs op de Werelderfgoed lijst. Hoewel het wel mooi is, maart niet heel bijzonder was het wel leuk om een bezoekje te brengen aan dit dorpje.
Tijdens ons verblijf in Oostenrijk was het niet altijd heel warm en was het noodzakelijk om een vest te dragen. Ik draag hier mijn nieuwe vest van de Zara. Het is een basic oversized vest, heerlijk zacht en lekker warm. Hij behoort nu al tot een van mijn favorieten. 

Vest: ZARA
Blouse: Costes
Ketting: Happines Boutique
Jeans: H&M
Riem: Costes
Schoenen: All Stars
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

  1. Stephanie Abu-Sbeih says:

    Wauw, prachtige foto's! Wat een mooi uitzicht zeg. Leuke outfit ook! xxx

Comments are closed.