Santa came early this year | Nieuwe sieraden van Lucardi

Santa came early this year | Nieuwe sieraden van Lucardi

Wat is het iedere keer toch weer een feestje als de pakketjesman aan de deur staat met een pakketje. En als je weet dat er in dat pakketje met sieraden van Lucardi in zitten, gaat mijn hart sneller kloppen. Ondanks dat ik weet wat er in zit, is het toch altijd een beetje spannend of de items op internet in het echt net zo mooi zijn. Ik kan je vertellen, misschien zijn ze in het echt nog wel mooier. Kijk je mee naar mijn nieuwe sieraden?

Sieraden: een extra touch

Sieraden, ik ga niet zonder de deur uit. Dit klinkt misschien gek, maar ik draag mijn ringen dag en nacht net als één zilveren armbandje dat ik van mijn opa en oma heb gekregen toen ik 16 werd. Dit is ondertussen al 9(!) jaar geleden en ik draag hem áltijd, al die jaren al. Best bijzonder. Oorbellen doe ik wel af, want dat slaapt niet fijn. Maar elke ochtend doe ik oorbellen in die passen bij mijn outfit en draag ik een horloge. Ik wil niet te veel sieraden dragen en zeker ook niet opvallend, maar sieraden zorgen wel voor dat beetje extra bij je outfit. 2016-12-07-11-41-59

2016-12-07-11-40-03 2016-12-07-11-43-53 2016-12-07-11-40-52 img_4618

Slavenarmband

Een zilveren slavenarmband stond al geruime tijd op mijn wishlist. Het is een simpel sieraad, maar juist doordat het van zilver is, ziet het er heel stijlvol uit en daar houd ik wel van. Net zoals op de foto hierboven. Als je een simpel bloesje met een jeans draagt in combinatie met een slavenarmband is dat erg mooi.

Naast mijn slavenarmband, zocht ik ook een andere armband uit. Eentje van een hele ander kaliber. Namelijk een armband vol met Swarovski steentjes. Perfect voor de feestdagen of een ander feestje. Dat komt goed uit, nu de feestdagen voor de deur staan. Zaterdag heb ik bijvoorbeeld een kerstfeest van het werk van mijn vriend. Een ideaal moment om deze prachtige armband te dragen in combinatie met een partydress.

Als laatste zat er een ring bij, die past bij het armbandje. Er zit een grote steen op. Wederom een heel simpel sieraad, maar door de steen iets opvallender. Zoals je begrijpt ben ik heel erg blij met mijn nieuwe sieraden. Deze sieraden zullen de komende tijd vaak aanbod komen op mijn blog met outfit foto’s.

Wat vind je van mijn nieuwe sieraden?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

*Dit artikel is door middel door een samenwerking tot stand gekomen

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Darina says:

    Ik draag bijna geen sieraden, op mijn trouwring na :), maar de armbandjes vind ik wel heel leuk!

  2. Marcella says:

    Mooie sieraden heb je, ziet er tof uit! Ik heb onlangs nieuwe oorbellen gekregen bij een samenwerking. Leuk, die variatie!

Comments are closed.