Shopping Saterday | De leukste items van My Jewellery

Shopping Saterday | De leukste items van My Jewellery

Vandaag is het dubbel feest. My Jewellery opent vandaag hun eerste winkel in Amsterdam én het is vandaag National Glamour Day wat betekent dat je bij heel veel winkels en dus ook bij My Jewellery 20%(!) korting krijgt op de hele collectie. Waar wacht je nog op? Shoppen! Vorige week ontving ik een heel leuk pakketje met daarin allemaal toffe items, maar daarnaast staat hun webshop vol met nog veel meer leuks. Kijk je mee?

Sommige kledingstukken kun je niet laten hangen..

Noem mij een krent, maar ik shop het liefst kleding en schoenen als het afgeprijsd is. Simpelweg om de reden dat ik weet dat er enorm veel marge op zit en het zonde vind om ergens €129,95 voor te betalen als ik weet dat het over een paar maanden voor een prikje weggaat. Toch kom ik af en toe pronkstukken tegen zoals een jas, schoenen of andere items die ik écht niet kan weerstaan en dus écht moet aanschaffen. Bij My Jewellery zie ik regelmatig items die ik maar lastig kan weerstaan. Zo kocht ik tijdens de Kerst periode een glitterbroek en dat is nog steeds één van mijn favorieten, feestelijke broeken.

Gouden oorbel – Rode rok – Gouden ring – Blazer – Gouden ring – Dierenprint rokje – Cirkel oorbellen – Gele rok – Ovale oorbellen

Autumn ready

Ondertussen is de herfst toch echt begonnen, ondanks dat ik daar nog helemaal niet klaar voor ben. Ik mis de zomerse avonden nu al.. Een kleine troost: een nieuw seizoen, betekent nieuwe kleren. Dus ik heb een aantal rokjes, een jurkje en een paar gouden ringen geshopt bij My Jewellery om alvast nieuwe items toe te voegen aan mijn garderobe. Verder wil ik vandaag – tijdens de National Glamour Day – het liefst ook nog een animal printed winterjas scoren. Om je alvast een indruk te geven wat voor iets leuks ze allemaal hebben, deel ik maar al te graag mijn favorieten.

Op zoek naar alle codes om online te shoppen tijdens de Glamour Day? Ik heb ze in dit artikel allemaal bij elkaar gezet zodat je snel online kunt shoppen.

Zo. Dit waren voor mij de leukste items van My Jewellery. Ik ga vandaag wel nog in wat webshops rondneuzen die meedoen met de National Glamour Day om te kijken of ik misschien nog een andere mooie trui, leuk rokjes of een vest tegenkom voor de herfst, zodat ik tenminste al een paar nieuwe kledingstukken heb waar ik voorlopig mee vooruit kan. PS. Met de code GLAMOURDAYMJ18 krijg je 20% korting op de hele collectie van My Jewellery.

Welk items zijn jouw favoriet?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is door middel van een samenwerking tot stand gekomen.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.