Sieraden die je outfit compleet maken

Sieraden die je outfit compleet maken
De zomer staat weer voor de deur. De hoogste tijd om weer mijn zomerse sieraden uit de kast te trekken. Ik heb heel veel soorten sieraden in allerlei kleuren, vormen en maten. Elke dag draag ik dan ook andere sieraden die bij de outfit passen die ik die dag draag. Doordat ik elke dag een andere outfit draag, draag ik ook elke dag andere sieraden. Ik heb een aantal sieraden die ik altijd om heb, zoals mijn ringen en een zilveren armbandje. Voor de rest ga ik iedere keer op zoek naar geschikte sieraden.
Afgelopen week kwam er een heel tof pakketje binnen van Milya. In dat pakketje zaten onder andere deze vrolijke en kleurrijke armbandjes en een ketting. Kijk je mee..?

De armbandjes vind ik heel leuk en passen heel goed bij mij. Ik vind het leuk om armcandy te dragen en verschillende soorten armbanden met elkaar te combineren. Zeker wanneer het lekker weer is en je met een t-shirt rondloopt. De ketting is persoonlijk wat minder mijn smaak, omdat ik het groene hartje wel héél opvallend vind. Maar wie weet kan ik hem toch nog op een leuke manier combineren. 

Wat vind je van mijn nieuwe sieraden?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

  1. Simone -lifeofsimone- says:

    Wat een leuke kleurtjes! Super mooi bij wit als je een beetje bruin bent!

    • admindiolifestyle says:

      Jaaa! Ik kan niet wachten tot moment dat ik lekker bruin ben! Hihi!

Comments are closed.