Outfit of the day | Flower Power

Outfit of the day | Flower Power
Een paar weken geleden – toen het voor het eerst lekker zomers weer was in Nederland – trok ik eindelijk mijn nieuwe zomerse top aan. Ik kocht hem vorig jaar in de sale, maar had hem nog nooit kunnen dragen. 
Ik kocht hem bij de H&M, maar ik vind dat de top wat chiquer oogt. Ik combineerde deze top met een pantalon broek van de Mango. Ik ben steeds meer aan het experimenteren met andere broeken dan jeans broeken. Jeans vind ik nog steeds leuk, maar ik vind het leuk om af te wisselen. 

Flower Power
De foto’s zijn natuurlijk wederom gemaakt in het mooie Amersfoort. Hoewel ik Amersfoort nog steeds een prachtige stad vind en het heerlijk vind om er te wonen, merk ik dat ik wel op zoek ben naar andere ‘achtergronden’ om outfit foto’s te maken. Dus mocht iemand een mooie fotogenieke plek in de buurt van het centrum weten. Let me know!

Top: H&M
Broek: Mango
Schoenen: Ziengs
Kettinkje: Heart to get
Horloge: Timex
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

  1. montevie says:

    Wat een leuke outfit! Het topje is ook ontzettend leuk zeg. 🙂 Net als de broek. Ik probeer zelf ook wat minder jeans te dragen, maar toch val ik er iedere keer weer op terug, haha.

  2. Svenja Slootweg says:

    Je ziet er prachtig uit <3 De top heb ik zelf ook, vind hem zo leuk en perfect voor de zomer!

Comments are closed.