Sleek | Once should be the first time

Sleek | Once should be the first time

Een aantal weken geleden kocht ik mijn allereerste Sleek palette. Ik had al zoveel lovende reacties gehoord en gelezen over de palettes van Sleek dat ik zelf ook wel erg nieuwsgierig was geworden.

Mijn eerste Sleek palette
Normaal gesproken draag ik bijna nooit oogschaduw, waarom? Gewoon om dat een oogpotlood of eyeliner makkelijker is en ik niet elke morgen tijd heb om een uur mijn make-up te doen. Daarbij vind ik het heel mooi bij andere mensen, maar zelf heb ik meestal geen geduld en vind ik mijn eigen creaties ook nooit zo mooi.
Doordat Sleek razend populair is en je het op veel blogs voorbij ziet komen, begon het toch een beetje te kriebelen. Ik wilde eigenlijk ook wel een Sleek palette toevoegen aan mijn collectie. Gewoon omdat de palettes zo cool zijn en volgens vele anderen zo goed zijn. Zo merk ik dat ik af en toe spullen koop, die ik eigenlijk niet nodig heb maar wel koop omdat ik nieuwsgierig ben. Eigenlijk is dat best slecht, maar ach ik ben heel blij met deze Sleek palette en zal dan ook binnenkort eens wat gaan uitproberen.

Heb jij ook Sleek palettes?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

24 comments

 1. Sophie says:

  Jaaa, Sleek! <3 Je hebt een mooi eerste palette 🙂 Mijn eerste was het neutrale pallet en daar is al heel wat pan in zichtbaar, haha!

 2. Kimberley R. says:

  Ik vind de Sleek Pallettes eigenlijk allemaal heel mooi.
  Deze is ook weer een mooierd.
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf ook nooit van de oogschaduw was,
  maar nu ik het wel doe, ben ik er best blij mee!
  Heel veel plezier ermee!

 3. Jessica says:

  Ahhh het Oh So Special palette, deze is zo fijn! Echt een van mijn favoriete en meest gebruikte palettes haha. Hier ga je veel plezier van hebben! Hij is zo veelzijdig.

 4. Petra says:

  Tjonge, wat een mooie palette…Ik heb geen Sleek palettes, ben er nog niet aan toegekomen om er eentje te kopen…Ik ben een beetje "een weeg en wik, denk er nog even over na" type….en koop pas dan iets…dit palette vind ik wel erg mooi…

 5. Natalie Vanheers says:

  Sleek is echt te gek, dit palette wil ik ook nog heel graag! Ik had het Storm palette, maar zo vaak gebruikt, dus zou eens een nieuwe moeten hebben!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.