DIY | Pimp je (school)spullen met de leukste & nieuwste collectie van de HEMA

DIY | Pimp je (school)spullen met de leukste & nieuwste collectie van de HEMA
Ondanks dat de zomervakantie
natuurlijk erg fijn is, moet je toch weer een keer naar school. HEMA heeft
gelukkig een nieuwe schoolcollectie waardoor je helemaal klaar bent voor het
nieuwe schooljaar! Er zijn veel verschillende schoolspullen, waaronder
artikelen om je locker mee te pimpen en artikelen om je schoolspullen te
customizen. Dit jaar is HEMA school made by you! Je kunt zelf artikelen
opleuken of combinaties maken tussen verschillende series. Voor jou en door jou
dus! 

Customizen
Het
customizen van je schoolspullen gaat super met een van de vele customize
artikelen van HEMA. Met deze artikelen kun je ervoor zorgen dat je
schoolspullen echt bij jou passen! Zo is er onder meer washi-tape in alle
denkbare kleuren en prints en zijn er stickers om je schoolspullen mee
te customizen. Zo maak je dit jaar zelf iets bijzonders!
Het customizen van je schoolspullen vind ik heel tof. Zo kun je je eigen stijl creëren en precies datgene ‘ontwerpen’ zoals jij dat graag wil. Ik kan uren bezig zijn met het versieren van mijn agenda, schriften of andere spulletjes. Het is niet alleen leuk om customized spullen hebt, maar door alle DIY spullen van de HEMA wil je ook graag aan de slag gaan. Ik heb ondertussen al een hele verzameling washi tape en stempels om alles naar wens te maken. 

<3 <3 <3 

          Wat vinden jullie van de (school)spullen van de HEMA?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram
               

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

 1. Diy's for you and me says:

  Ik vind de spulletjes van de Hema eigenlijk altijd al leuk, maar deze spulletjes zijn natuurlijk wel heeeeeel erg leuk! ♥

 2. Charile says:

  Ik ben echt gek op de Hema! Ik moet me altijd inhouden om niet heel de winkel leeg te kopen haha. Ik ga over een tijdje weer al m'n schoolspullen halen. De prijsjes vallen mee, zeker voor de kwaliteit die je krijgt. Merkschriften zijn duurder maar veel mindere kwaliteit! I love Hema 🙂

 3. Suze says:

  De Hema heeft echt zulke leuke spulletjes allemaal, de agenda hierboven heb ik ook! Hij werkt erg fijn 🙂 x

 4. Denise says:

  Ik vind Hema schoolspullen altijd zo ontzettend vrolijk met mooie kleurtjes! <3

 5. Veere says:

  Ik ben helemaal fan van de schoolspullen van de Hema. Ik heb er laatst al een nieuwe agenda gekocht en over een tijdje haal ik daar ook de rest van mijn schoolspullen. 🙂

 6. Emmy says:

  Ik haal eigenlijk altijd mijn schoolspullen bij de Hema, dus ik was aan verslaafd aan de tapejes hihi. Ook ga ik dit jaar mijn agenda er weer halen 🙂 Liefs

 7. Rosanne van Dieren says:

  Toevallig ga ik morgen naar de Hema, ga gelijk even kijken hiernaar hihi. liefs x

 8. Esmée says:

  Ik vind de boekjes en de agenda erg leuk! Wil binnenkort echt weer even naar de HEMA om daar rond te kijken. x

Comments are closed.