Something new | Sandalen mét hak

Something new | Sandalen mét hak

Als je de titel leest, zullen de meeste mensen denken ‘sandalen’?! De herfst is toch al volop aan de gang en de winter komt eraan… Toch heb ik hele mooie sandalen gekocht, want hier in Spanje is het nog volop zomer. De gemiddelde temperatuur in Valencia en Madrid was de afgelopen dagen 30 graden. Niet verkeerd, dus zomerschoenen kun je hier wel gebruiken.

Deze mooie schoenen heb ik bij Ulanka gekocht. Dit is een Spaanse schoenenwinkel, maar ze hebben ook een webshop. Ze verkopen een heleboel hippe merken en het is echt een fijne winkel. Tijdens mijn bezoekje aan deze winkel, stuitte ik op deze mooie leren sandalen. Ze waren in de sale voor maar €25,99 en zijn van leer. Dit kan alleen maar in Spanje! 😉 Wonder boven wonder waren de schoenen nog verkrijgbaar in mijn grote maat. Daar was ik natuurlijk heel blij mee!

Ik heb de schoenen al een aantal keer gedragen, aangezien het hier nog steeds heerlijk zomers weer is, zijn sandalen niet verkeerd. Ik ben er heel blij mee!
Wat vind je van mijn nieuwe schoenen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  1. Saskia | SASHIONBLOG.com says:

    Oh, ze zijn leuk! Ik heb ook een keer prachtig mooie schoenen van zeer goede kwaliteit voor zo'n prijsje gekocht in Spanje. Dat kan inderdaad alleen daar, haha! Geniet nog van het mooie weer 😀

    ♥♥♥ Saskia

  2. Simone -lifeofsimone- says:

    Ze zijn leuk! Heerlijk zeg ook dat je ze nog gewoon lekker kunt dragen; geniet ervan daar!

Comments are closed.