Tip | De webshop ModeRood

Tip | De webshop ModeRood
Vorige week bekeek ik de webshop ModeRood.
Eerlijk gezegd had ik nog nooit van deze webshop gehoord. Zonde, want hij staat
vol met super leuke items. Ik heb mijn ogen uitgekeken naar de verschillende
mooie merken die deze webshop verkoopt. Wauw, wat gaaf!
“ModeRood is dé online
fashion shop voor alle vrouwen die gek zijn van mode! Wij van ModeRood zijn
verzot op fashion en vinden het heel belangrijk dat onze kleding comfortabel en
van goede kwaliteit en, ook niet onbelangrijk, betaalbaar is.”
Bohemian Love
Ik vind vooral de verschillende stijlen die ze aanbieden
in de webshop erg leuk. Zelf ben ik dol op de bohemian style en draag dan ook
draag dat soort items. 
Zijn jullie al bekend met het merk B. Loved? Dit Nederlands merk
verkoopt namelijk prachtige kledingstukken die allemaal herkenbaar zijn voor de
bohemian Ibizia style look. De kledingstukken zijn dan ook stuk voor stuk eye
cathers en een echte musthaves voor je kledingkast. Wat ik ook heel leuk vind
bij dit merk, is dat ze gebruik maken van veel kleurtjes. Dit is iets waar ik
zelf ook erg van houd. Mijn kledingkast bestaat voor een groot deel uit
gekleurde items. Ik probeer altijd een basic item te combineren met een fel gekleurd item, ook in de winter draag veel kleur. Zelf ben ik op dit moment fan van die sjaals/omslagdoeken in bohemian style.

Naast het merk B. Loved, worden er ook nog veel andere mooie merken verkocht zoals bijvoorbeeld het merk Culture. Culture is een merk dat voornamelijk luxe dameskleding maakt in zachte kleuren en vrouwelijke ontwerpen. Zelf kende ik dit merk nog helemaal niet, maar het spreekt mij zeker aan. Ook bij dit merk zie je ook de bohemian stijl terugkomen. Zoals jullie ondertussen wel merken, ben ik fan! 

Ik raad jullie zeker aan om een kijkje te nemen in deze
webshop, want hij staat écht boordevol mooie items.

Hebben jullie al eens gehoord van de webshop ModeRood?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

  

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

  1. Lotje Janssens says:

    Ik heb het nu al een paar keer voorbij zien komen op blogs! Ik ga zeker is kijken X

  2. kiki says:

    ik had nog nooit van moderood gehoord, maar ze hebben erg leuke dingen! ik ga daar zeker een keertje lekker rondneuzen en shoppen!

Comments are closed.