Outfit of the day | Red Beanie

Outfit of the day | Red Beanie
Vorige week sprak ik wederom met Fleur af om even snel samen outfit foto’s te maken. Amersfoort is rijk aan mooie plekje om foto’s te maken. Zelf vind ik vooral alle oude panden of de oude straatjes heel tof. 
Red Beanie
Zoals je kunt zien draag ik mijn rode beanie. Deze zat in de goodiebag die ik tijdens een van de persdagen heb gekregen en sindsdien in hij mijn favoriet. Hij is heerlijk warm en zit lekker. Daarnaast vind ik het ook mooi. Hij is van het merk Vans. Vorige week heb ik ook eindelijk weer eens mijn grote, oversized fluffy jas uit de kast getrokken. Ik heb hem vorig jaar gekocht (bewust in maat 40) en aan het einde van het winterseizoen opgeruimd. Nu het steeds kouder wordt, heb ik hem maar weer eens tevoorschijn gehaald. Hij zit heel fijn en is lekker zacht, maar het is meer een jas voor de ‘show’. Je kunt de jas niet echt dichtmaken. Daardoor is die niet echt warm, maar wel heel stylish. Ik heb hem gecombineerd met mijn ripped jeans en mijn look a like chelsea boots. 

Beanie: Vans
Jas: H&M
Trui: Bijenkorf
Jeans: Esprit
Schoenen: H&M
Horloge: Daniel Wellington
Beanie: Vans

Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

11 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.