Video | Mijn gekregen cadeautjes in de maand december

Video | Mijn gekregen cadeautjes in de maand december
December is voorbij, tijd voor een nieuw begin. Stiekem vind ik het heel fijn dat het normale ritme weer begonnen is en de feestdagen weer voorbij zijn. Aangezien ik in de maand december nogal verwend ben geworden met cadeautjes voor mijn verjaardag maar ook voor Kerst, leek het mij wel leuk om dit aan jullie te zien. En omdat ik het filmen steeds lekker begin te vinden, laat ik het zien in een filmpje.
Mijn cadeautjes
Ik heb veel verschillende cadeautjes gekregen voor mijn verjaardag, maar ook tijdens Kerst ben ik erg verwend. Van cadeaukaarten tot een bestek set en van kaarsen tot een parfum. Allemaal handige spullen en fijne spullen die zeker van pas komen. 

Ben je nieuwsgierig naar al mijn gekregen cadeautjes in de maand december? Bekijk dan het onderstaande filmje. 

Wat vond je van mijn cadeautjes?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

12 comments

  1. Nadia says:

    Leuke dingen heb je gekregen. Ik dacht eerst aan het begin van de video dat je een groene dipdye had haha, maar dat was je sjaal!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.