Outfit of the day | Black Polka Dots

Outfit of the day | Black Polka Dots
Het is weer tijd voor een nieuwe outfit. Gistermiddag ben ik terug gekomen van een heerlijke citytrip naar Madrid. Tijdens deze trip heb ik veel gefilmd, het leek mij namelijk wel leuk om jullie een kleine impressie te geven. Deze video hebben jullie nog van mij te goed. 
Black Polka Dots
Deze outfit foto’s zijn vorige week gemaakt toen het AD op de stoep stond voor het artikel over mijn goede voornemens voor 2015. Na afloop van het interview en de fotoshoot, ben ik samen met mijn vriend nog even snel outfit foto’s gaan maken. Zoals je kunt zien heb ik op de foto’s een smile van oor tot oor dit komt natuurlijk omdat ik het heel tof vond dat ik in het AD kwam te staan. Mocht je het gemist hebben, in dit artikel vertel ik alles over dit ontzettend gaaf hoogtepunt.
 

 
 
Ketting: Costes
Top: H&M
Riem: Costes
Vest: Costes
Broek: G-star
Schoenen: Soocoo
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

28 comments

 1. Miroslava Vargová says:

  Nice outfit! I really like the top 🙂 I am in love with H&M 😀 <3
  I will be happy if you look at my blog too, I follow you via GFC, please follow back 🙂

 2. Anniek says:

  Als eerste: wat een mooie foto's! Je straalt helemaal, prachtige lach 🙂 Je shirtje vind ik ook echt tof, ik zou hem zo zelf dragen. En mooi gecombineerd, helemaal leuk! Liefs!

 3. Merel says:

  Ik vind de broek er persoonlijk een beetje te glimmend bij, maar de top is erg leuk en je laarsjes ook!!

Comments are closed.