What makes me happy? #6

What makes me happy? #6
Het is altijd goed om stil te staan bij de kleine, mooie dingen in het leven. Daarom maak ik af en toe ‘Happy life’ lijstjes waar ik allemaal mooie dingen deel. Het zijn meestal kleine dingen, maar wel belangrijk om bij stil te staan. 
What makes me happy?

Mooie gelakte nagels – Nieuwe kleren (oeps) – Een goede
sportsessie – Leuke koopjes – Een grote kop thee – Mijn blog – Alle nieuwe volgers – Andere mensen blij maken met spullen – Het winterzonnetje – Mijn lieve
vriendinnen – Eten bij La Cubanita – Het bezoeken van events – Nieuwe mensen
ontmoeten – Mijn heerlijke bed in Amersfoort – Mijn kamer – Lekker eten – Mijn
vriend – Mijn furry gilet – Tijdschriften – Kaarsjes – Op stap
gaan – Winkelen in mijn eigen kledingkast – Leuke gecombineerde outfits – Fruit van de markt – De maand december – Amsterdam – Lieve reacties op mijn blog – Mijn lampjes gordijn – Mijn geplande challenge vanaf januari (binnenkort meer) – Gezelligheid – De brie van de Aldi – De kerstboom – Vakantie – Een productieve dag.

Waar word jij ‘happy’ van?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagram of Youtube

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

30 comments

  1. Bianca | Glamorous Lifestyle says:

    Wat een leuk lijstje! Ben het grotendeels met je eens! Echt onwijs leuk! En ik ben nog steeds in love met je laarsjes! Waar heb je ze ookalweer vandaan? Vind ze echt onwijs leuk!

  2. Simone -lifeofsimone- says:

    Heerlijk lijstje! Van de aankomende feestdagen en mijn tripje naar Antwerpen, dat de tentamens voorbij zijn, van shoppen, mijn vriend, vriendinnen en familie en van bloggen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.