Weekend Vlog | Starbucks, Sinterklaasavond & Lunchen

Weekend Vlog | Starbucks, Sinterklaasavond & Lunchen

Waarom wist ik niet eerder dat filmen zo leuk was? Ik had er veel eerder mee moeten beginnen. Hoewel ik al langer filmpjes maakte, publiceerde ik deze echter nooit online. Hier heb ik spijt van, want het is echt heel leuk. Daarnaast klets ik nogal graag, dus alleen maar leuk ‘om ook met jullie te kletsen’. 

Weekend vlog | Starbucks, Sinterklaasavond & Lunchen
Het leek mij wel leuk om jullie een weekend mee te nemen en te laten zien wat ik zoal doe. Het was een druk weekend met verschillende afspraken. Kijk je snel mee? 

Wat vind je van mijn vlog?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagram of Youtube

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

22 comments

 1. Simone -lifeofsimone- says:

  Hele leuke vlog! Lijkt net of je het al jaaaren doet haha, super goed!

 2. Simone -lifeofsimone- says:

  Hele leuke vlog! Lijkt net of je het al jaaaren doet haha, super goed!

 3. Dagmar Valerie says:

  Ah wat een leuke vlog heb je gemaakt en gezellige tijd was het voor je dit weekend <3

 4. Bianca | Glamorous Lifestyle says:

  Wat een super leuke vlog! Ziet er ook onwijs goed uit! Moet je zeker vaker gaan doen, ben erg benieuwd 😉 xo

 5. Sophie Hol says:

  Ik hou van vlogs, zo leer je iemand echt kennen. Heel leuk! Ik vind Imovie ook heel fijn werken.

 6. Anna says:

  Wat een leuke vlog! Die sjaal die je hebt gekocht vind ik super mooi. En wat is Amersfoort een prachtige stad <3

Comments are closed.