What to wear? #6

What to wear? #6

De vraag “Wat zou ik vandaag eens gaan dragen?’ is een vraag die ik mijzelf nogal vaak stel. Elke avond voordat ik naar bed ga, hang ik mijn outfit klaar voor de dag erna. Zodat ik in de ochtend op kan staan en meteen mijn kleren kan aantrekken, zonder dat ik nog een halfuur voor mijn kledingkast sta en moet bedenken wat ik aan zou gaan trekken.
Deze keer heb ik weer een aantal outfits samengesteld. De ene outfit is wat chiquer, terwijl de andere outfit juist wat casual is. 

Bloemenprint is hip en zelf vind ik het ook erg leuk. Het is vrolijk en lekker zomers. 

Een jurkje is nooit verkeerd. Het geeft meteen een vrouwelijke touch aan je outfit.
Welke outfit vinden jullie het leukste?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

 1. Svenja Slootweg says:

  Het bloemenprint topje vind ik echt prachtig! Het zilveren veer armbandje vind ik ook super cute!

 2. Kiss & Make-up says:

  Hmm moeilijk kiezen… maar het blazertje trekt mij over de streep, dus voor mij nummer twee 🙂

 3. Bertine says:

  leuke setjes heb je gemaakt. ze zijn te netjes voor mij, ik hou wel van iets stoers erbij.. die verenarmband vind ik dan wel weer erg tof!

 4. Mattania says:

  oeh die statement necklace is echt super gaaf! vind zulke kettingen altijd wel mooi 🙂

 5. Birte says:

  Ik vind dat in beide setjes heel leuke items zitten, zoals het vestje uit de eerste combinatie en de halsketting uit de tweede combi!

 6. Natasja says:

  beide looks zijn erg tof! en je hebt echt speciale sieraden erbij gekozen, I like it!

 7. Merel says:

  Ik zou beiden niet zo snel dragen, het is gewoon mijn stijl niet, maar het zijn wel leuke combi's en het jasje van de eerste outfit is mijn favoriet!

Comments are closed.