Review | Niveau oogmake-up remover

Review | Niveau oogmake-up remover

Een tijdje terug ontving ik de oopgmake-up remover van Nivea. Ik moet eerlijk bekennen dat ik normaal nooit oogmake-up remover gebruik, omdat ik mij altijd elke avond douche. Onder de douche maak ik dan mijn gezicht schoon. Al kom ik om 3.00 thuis van het stappen, ik ga altijd douchen. Omdat ik niet bekend ben met dit soort producten, leek het mij extra leuk om er eentje te testen.
Deze is onder andere te verkrijgen bij Lensbase. Dit is een site boordevol (gekleurde) lenzen, maar je kunt er ook terecht voor verzorgingsproducten. 
Voor een goede review, heb ik het product een week getest, het resultaat staat hier beneden.

De werking
Je brengt een beetje spul op een watje en vervolgens kun je de oogmake-up heel gemakkelijk eraf halen. Met één keer vegen is het meeste al verwijderd. Zoals je op de foto hieronder kunt zien, is het best waterig. Dat zorgt ervoor dat je het gemakkelijk kunt aanbrengen en verwijderen. Zelf waterproof mascara kun je er gemakkelijk mee verwijderen. 

Pluspunten

 • Het werkt goed en snel
 • Het hydrateert de huid
 • Het verzorgt je ogenleden
 • Het ruikt best lekker

Minpunten

 • Het voelt een beetje vettig aan op je huid

Deze oogmake-up remover van Nivea kost € 5,99 voor 125ml. Zelf ben ik er erg tevreden over en zou hem dan ook iedereen aanraden. 

Wat voor een oogmake-up remover gebruiken jullie?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

 1. Sophie says:

  Ik vind dit soort producten nooit heel fijn, ik ben er al een lange tijd van af gestapt. Alsnog een fijne review!

 2. Suze says:

  Dit klinkt heel fijn en handig. Ik gebruik nog steeds van die make-up doekjes.. Oeps haha!

 3. Typisch Tam says:

  Klinkt goed! Ik ben sowieso wel dol op de nivea producten. Deze heb ik nog nooit geprobeerd.

Comments are closed.